M-as plimba prin toata lumea, mi-as lua o casa...Momentan nu-mi mai vine nimic in minte.Tu ce ai face?
O mica parte din ei as dona saracilor si de restul mi-as cumpara o casa mare, o masina faina si as calatori prin toata lumea...
M-as muta in padure langa munte si sa am o cascada sau rau aproape.
Sa pot vedea cerul noaptea si lumina rasaritului sa ma trezeasca dimineata.
Iar ciripitul pasarelelor sa ma imi fie mic de jun.
Clar i-aşi pune la bancă. Ori toţi la o bancă ori la mai multe bănci aici în România ori peste hotare în Elveţia. Îmi voi lua o maşină de vreo 50.000 70.000 de euro, voi investi puţini bani într-o afacere, repet puţini bani. Spun puţin, adica cam 50 de mii de euro într-o afacere. Nu cum fac mulţi şi rămân faliţi. Joacă banii la cazino, fac firme imense etc.
Se mai spue ncă în acel moment când câştigi banii aceştia ai făcut pact cu diavolul.
25% i-as cheltui pe diverse chestii/vacante, undeva intre15-25%i-as dona, si restul ii bag la saltea
I-aș schimba pe toți în bancnote de 10 lei, i-aș pune într-un camion, aș face un morman mare în cea mai aglomerată parte a orașului și le-aș da foc, apoi aș pleca. Sunt curios câți o să ardă încercând să fure de acolo.
M-as duce in Las Vegas, as cheltui 100 de mii de dolari pe droguri, tarfe si diferite acte de vandalism apoi mi-as schimba numele si m-as muta in Norvegia sa ma fac padurar.
As calatori in jurul lumii ceva timp cu o parte din ei iar cu restul imi fac un palat intr-un loc frumos.
Mindfulness întreabă: