| chiftelutacrocanta a întrebat:

Daca intr-o zi ai ramane pe drumuri singur fara bani,fara casa,fara prieteni,fara familie,parasit de persoana iubita, ce ai face? Ti-ai dori moartea atunci? Ti s-a mai intamplat sa iti doresti moartea?

7 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

As incerca sa-mi gasesc un scop in viata si sa ma pun la punct. Nu mi-am dorit niciodata moartea si nici nu voi fi de acord cu asa ceva. Esti facut ca sa traiesti, nu ca sa-ti doresti tu sa mori.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu pun în general mare preţ pe viaţa mea, dar e ok, cât timp e una de calitate.

| T0T a răspuns:

Cred că da.

| Deaad a răspuns:

Dupa mine, una din cele 2 situatii cand sinuciderea mi se pare plauzibilia.
Cealalta e cand ai o boala incurabila si ti se da de trait de exemplu 1 an sau 2.

| ancastef a răspuns:

Sunt aproape in acea situatie sau cel putin asta simt. Da de multe ori m-am gandit la sinucidere, dar cred in Dumnezeu, si mai cred ca sunt lasa si nu am puterea sa o fac.

| HappinessForever a răspuns (pentru ancastef):

Doar oamenii slabi fac asta. Sunt persoane care nu vad, nu aud, sunt invalizi...etc si tot se bucura de viata. De ei ce spui? Viata merge inainte si cu bune si cu ele.

| ancastef a răspuns (pentru HappinessForever):

Exact asa gandeam si eu cu ani in urma, ba chiar eram sigura ca eu nu niciodata nu ma voi gandi la asta. uite ca viata a avut alte planuri cu mine. acum lupt din greu pentru un moment in care sa nu imi planga sufletul si fiecare zi incepe cu Doamne nu mai pot deja sunt 4 ani de cand nu mai am pace in suflet. Am 48 de ani dar ma simt atat de batrana si te rog pe tine care citesti sa nu ma judeci pentru ca nu sti durerea din sufletul meu, frica, teama daca totul ar depinde de mine stiu ca cumva as putea sa rezolv problemele dar nu depind de mine si doar de fiinta careia eu i- am dat viata de copilul meu.