Sunt doar superstiții. Daca ajungi sa îți creezi un fix din a le crede clar asta o sa atragi.
Nu, stai liniștită.
Superstițiile mi se pare foarte interesante și mă bucur de fiecare dată când am ocazia să învăț despre ele - dar le văd doar ca superstiții și nimic mai mult.
Trebuia să formulezi altcumva. Acum săraca crede că faptul că s-a gândit la a nu se căsători niciodată "va atrage" ca un magnet necăsătorirea. Și uite așa am căzut din lac în puț.
Înțeleg ce-ai vrut să zici, dar fii atentă la cuvinte data următoare.
Nu are nici o treaba matura cu insuratoarea, dar si daca nu te mai insori e mai bine, ca s-ar putea la un moment dat sa-ti dea nevasta cu matura-n cap.
Tu ai impresia ca e asa o fericire? 80 % obligatii, ai sa vezi ca, cu nevasta nu ai mare lucru in comun, si asa pe la 55 ani o sa regreti cum regreta majoritatea.
Ca de aia e aia "casatoria e un butoi de rahat doar cu un strat de miere deasupra"
Daca ar functiona cu adevarat as fi primul care ar ruga o anumita persoana sa-mi dea cu matura nu pe un picior, ci pe ambele.
Superstitie.Uite de exemplu mie mi-au zis cand am fost fata caci daca sparg oglinda nu ma marit.Si am spart cateva una chiar foarte mare la 6 ani si tot m-am maritat.