| SaveTheNature a întrebat:

Daca iubesc natura mai mult decat orice altceva pe lumea asta,si,simt fiori atunci cand privesc o frunza,o insecta, si daca imi vine sa plang cand cineva taie un copac, sau ma imbolnavesc cand aud de defrisari. Si ma doare inima cand altii isi bat joc de natura poluand. Daca dorinta mea cea mai apriga in acest moment este sa fiu in parc sau pe lac si sa ma iubesc cu natura, sa fac dragoste cu natura. Oare sunt nebun?

27 răspunsuri:
| cristianfrunza a răspuns:

Da, foarte... Mergi la un psihiatru si fa-ti si tu prieteni laughing

| VadTot a răspuns:

Ok si noi ce sa ti raspundem sa fim pe placul tau sa nu te suparam? Fiecare cu sentimentele lui fata de natura. probabil ai fost conceput in natura Glumeam scuza ma..noi ce vrei sa ti raspundem? Ce bine ar fi fost daca am fi fost toti ca tine dar uite ca nu i asa si rau este...

| serandco a răspuns:

O sa iti treaca

| Lola23 a răspuns:

Pai tie iti place doar natura...cum mie imi plac filmele SF sau cum altora le plac masinile sau fetelor(unele) fardurile si cumparaturile. Nu ai ce sa faci ca iubesti natura. Iti dau un sfat: Cumpara-ti o casuta in mijlocul naturii si bucura-te cat mai poti ca imediat nici parcuri nu o sa mai avem!

| ina_9944 a răspuns:

Nu esti nebun nu i asculta pe alti fa cea ce crezi tu ca e bine si e foarte bina ca iubesti natura ca toti o poluam cu toate gunoaele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti un pic nebun, dar indreptatit ca natura e bestial de faina. Numai ca nu prea ai cum sa te iubesti cu natura, asta se numeste botano-filie, la fel ca si zoofilia. Esti putin pervers. Tu trebuie sa te iubesti cu o femeie mah...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa fii nebun? asta e ceva normal ce zici tu...cultiva niste plante in ghiveci sau pe balcon daca stai la bloc si vezi ce iese-ia seminte de la masa zilnica

| Shatteredx a răspuns:

Asta inseamn ca-ti urasti biroul, patul, dulapurile si tot ce ai in casa facut din lemn. Sincer, eu le-as arunca de la etaj, sunt facute din pretiosii nostri copaci, imagineaza-ti cat au suferi acestia ca sa-ti satisfaca tie dorinta de a avea niste mobila pe care o vei arunca la un momentdat si vei defrisa alti copaci pentru o mobila mai noua.
Eu iti propun sa nu mai folosesti caietele si foile, pentru ca sunt facute din pretiosii nostri copaci, iti dai seama cat au suferit acestia cand miseii de oameni si-au infipt drujbele in ei si in copiii lor, copaceii?
Propun sa facem o alianta cu aceste fiinte nemaipomenite, copacii, care desi multi nu-si dau seama, acestia au un suflet. Acestia fac sex, danseaza si cel mai important ne dau noua OXIGEN dar si mai important, ne dau noua pretioasa MOBILA, hartia, ne ajuta sa frigem mici in padure dandu-ne crengi uscate si cel mai important, ne ofera un adapost pentru cei fara casa si masa... oricand un cersetor poate merge sa stea in padure, ca e racoare si frumos acolo, cu mistretii si sobolanii si pasarile. Ce credeti ca mistretii sunt prosti? Si mistretii au suflet si rad si se joaca la fel ca si copacii si greierii, pana si o balta plina cu noroi are suflet, sa aveti grija sa n-o mai calcati ca poate ii calcati puii!
REVOLUTIE!

| Hombre a răspuns:

Si cu ce copac vrei sa ti-o tragi?laughing

| iKronstadt a răspuns:

Nu ești dom'le nebun. Mai ales dacă te gândești s-o tăvălești pe Mama Naturăwinking

| iKronstadt a răspuns (pentru Hombre):

Hombre, Hombre... Dă-l dracu' de copac. Cu mult timp în urmă, când mai aruncai o privire pe Antena 1, nu aveai gânduri necurate privind-o pe Mama Natură? Păcătosule! big grin

| Hmmmm a răspuns:

Cand te gandesti ca si tu poluezi prin expiratie, eliminand dioxidul de carbon rezultat in urma arderii oxigenului, si normal ca esti nebun cand afirmi ca tu iubesti natura. Ori nebun, ori ipocrit. Tu alegi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum te iubesti cu natura, cauti o gaura de viezure, su ce?

| raymusik19 a răspuns:

E ceva normal neo tragem cu plante mai nou

| SaveTheNature explică (pentru cristianfrunza):

La psihiatru trebuie sa mergem cu totii, ca distrugem natura defrisand tot ce ne iese in cale, poluand. Toate pentru comfort.

| SaveTheNature explică (pentru Lola23):

M-am gandit adeseori la asta. Dar atunci chiar as fi considerat nebun. Daca ar fi dupa mine as manca doar fructele pe care le fac copacii, radacini aruncate in foc, si pesti prinsi cu sulita. Ar fi misto daca am face toti asa:X

| SaveTheNature explică (pentru anonim_4396):

Nu ma intgrez in absolut cu ea:X

Da am si femeie. Cand ii spun ei ca iubesc natura, ma aproba dar nu prea intelege ce vreau sa spun. Chiar iubesc natura. De asta am refuzat mereu sa-mi iau masina, si stiu ca si calculatorul de pe care scriu acum a produs poluare pana a ajuns lla mine in casa si chiar si acum produce poluare consumad curent electric, care pentru a fi produs polueaza.tot polueaza offf.Cum ne oprim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Hai sa ne scriem scriisori. Trimitem porumbei happy

Ai mers prea departe. Scrisorile sunt facute din hartia fabricata din copaciii taiati.
Nu mai avem cale de intoarcere. Ar fi fost bine sa ramanem vanatori si agricultori.

| cristianfrunza a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti recomand sa mai citesti odata intrebareabig grin!
Apoi mai trage odata cncluzia!

| Hombre a răspuns (pentru SaveTheNature):

Daca ramaii la stadiul de agricultor si vanator nu se poate hranii miliardele de oameni. Agricultura depinde de multe industrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Aleluia!

| SaveTheNature explică (pentru Hombre):

Da,stiu. Acum nu mai putem iesi din acest circuit.
Pana la urma omul face omul desface.
Daca tot e dat climatul peste cap-faci si casa rezistenta.
Daca tot ai inventat e-urile si provoci cancerul si celelalte -inventezi si citostaticele.
Daca tot ai inventat fast foodul si esti cat dulapul,inventezi si sala si produsele de slabit.
Daca tot ai inventat globalizarea, era nevoie de multe avioane.
Daca tot ai inventat calculatorul,telefonul si televizorul ai ai bagat satelitii in spatiu, trebuie sa cauti solutii la problemele viitorului cauzate de radiatii.
Daca tot poluezi atata totusi o sa ai mare nevoie si de tuburile de oxigen.
Daca totusi bagam atata carne, trebuie sa plantam mai bine de jumatate din terenuri pentru a da hrana la animalele cu care ne indopam.
Daca tot ne razboim atata, facem bombe nucleare si ne bombardam si distrugem ca sa ajungem la comfort, trebuie sa avem si pacifisti care sa moara,
Si lista continua. Am intrat in circuitul asta.

| Hombre a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ai vazut ca ti-ai revenit, nicio specie nu va fi vesnica pe planeta asta, inainte de noi a fost altele, dupa noi de asemeanea si in final nu v-a mai fi nici planeta. Nimic nou si important pentru univers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Shatteredx):

Genial raspuns...Am ras cu lacrimi! Treci si pe la mine, la un ceai cu plantele, poate se incinge atmosfera!

| Narfundo a răspuns:

Cred ca esti putin narcisist.