Imi iau un meniu de la KFc si il mananc plangand ca ma ingras apoi pot slabi linistita
Mi-as aduna prietenii sa privim apusul in timp ce mancam ultima portie de supa de ceapa .
Mare lucru nu aş face pentru că m-ar lua prin surprindere, dar aş chiuli de la ore şi m-aş duce pe la casele duşmanilor să le dau foc să le curm suferinţa gândacilor din casele lor mai repede. SUPER! Mi-a luat aproape 2 ore să intru în casele la toţi şi să le găsesc buteliile, să pun câteva paie şi benzină pe ele să le dau foc, transpir ca sclavul la banane în Africa, e ora 13.00, merg la un coleg să îi fur xbox-ul cu Fifa 19 am mai pierdut 2 ore după care merg la băută ca să nu mai simt nimic când vine apocalipsa.
Iti dau un pont. Vei mai suferi un timp, mai mult sau mai putin, dar dupa aceea te vei simti mai bine.
Eh, cred ca as juca CS:GO cu cheat-uri, doar ca sa fiu si eu odata Global Elite. ))
Oricum eu ard orice ar fi : ))...las-o balta, nu ma astept sa intelegi ceea ce zic eu...nimeni nu o face
Oh, nimeni nu ma intelege, sunt un fulg special de zapada ratacit in aceasta lume cruda si nedreapta.
#tumblr #smiorc
Toti am trecut prin faza asta la 14 ani, te intelegem, chiar daca nu crezi.
Haha,se vede ca ai o ceapa in loc de creier.
Prin "nimeni nu ma intelege" ma refeream strict la TPU.
Hai ma, asa tanara ma vezi? multam, ce pot sa zic? =]] nu-mi bat capul...ii exact ceea ce spuneam.Pot sa scriu eu si sa ma strofoc ca tot degeaba ii.Era evident la ce faceam referire, da' na...ii mai usor sa te crezi superior si sa arunci cu replici "la 14 ani ..bla,bla,bla" macar sa schimbi si tu placa (,) ca asta ii veche rau.
Si apropo...ce-i ala "tumblr" mai exact?
Uite, ma, cum s-a aprins . Ahhh, cum doare adevarul asta.
,, nu-mi bat capul, doar o sa scriu un roman''
Chiar n-ai ce sa explici, toti am avut perioada asta, o sa fie bine *hug*.
Si aia cu 14 ani nu era o replica . Ai 14 ani.
Un roman la tine are 7 propozitii?
Wow...m-ai lasat fara...cuvinte.
Si n-am 14 ani, am 10.
Aș suna-o pe soră-mea de dimineață și mi-aș petrece după amiaza cu toți prietenii acasă la mine ca să le distrug ultima zi pe pământ vecinilor de deasupra și de dedesubt care in fiecare seară vin la ușă și ne zic ca facem gălăgie ca la apocalipsă... Se pare că ei au trăit deja una și ne vorbesc din experiență.
As... nu stiu ce as face. Nu cred ca am prea multe chestii neexperimentate. Aaaaa, stiu, as fuma un joint. Macar sa ma duc fericita si total pe dinafara a tot ce se intampla ))
Acum serios, as sta cu cei dragi.