| Hammurabi a întrebat:

Dacă maine seară la 18.00 fix ar fi sfărșitul lumii, ce-ai face până atunci?

Răspuns Câştigător
| PinkFlowers a răspuns:

Imi iau un meniu de la KFc si il mananc plangand ca ma ingras laughing apoi pot slabi linistita laughing

72 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

O fifa si o bere cu prietenii.

| Hammurabi explică (pentru Sn4k3):

Adică ți s-ar cam rupe că vine sfârșitul. laughing))))

| raMLesS a răspuns:

As face Armaghedonu la mine in oras.

| EcceHomo a răspuns (pentru mgtow):

Aşa să îți ajute Dumnezeu!happy

| Freya1 a răspuns:

M-as intalni cu prietenu meu, am face impreuna ce mai avem timp de facut (chestii romantice, plimbari, declaratii, ne-am spune ce avem pe suflet) si inainte sa murim am lua un somnifer si am dormi imbratisati sa nu vedem cum se sfarseste tot.

| Hammurabi explică (pentru Freya1):

Adică, să pierzi partea cea mai interesantă? laughing

| Freya1 a răspuns (pentru Hammurabi):

De ce as vrea sa vad cum se surpa tot, sau explodeaza, sau se inunda sau ce doamne se intampla acolo.Nu cred ca vreau sa vad cum mor, mai bine ma ia in surprindere brusc sa nu apuc sa ma speriu, sa ma doara, sa vad.

| Superior a răspuns (pentru mgtow):

Poti,stai linistit.

| AlMaDi a răspuns:

Am stricat numarul de raspunsuri...erau 69...erau laughing.
Am stat si am rumegat intrebarea...si atunci au raspuns simturile laughing.
As zbura, pentru a putea simti vantul.

| mgtow a răspuns (pentru Superior):

De unde esti asa sigur? Raiul teoretic ar trebui sa ofere placerile care le avem pe pamant altfel s-ar considera iad. laughing ia zi parerea ta dc crezi tu ca pe lumea lui dumnezeu o sa *** femei in latex asa cum imi place?

| RainmakerX a răspuns:

As sta la o pizza/cafea si as vrea sa vorbesc cu vreo 5-6 persoane. laughing As vrea sa stiu clar ce parere au despre mine XD

Restul nu conteaza.

| HadesSs a răspuns:

Cateva sticle din vinul cel mai bun, cateva partide de sex si eventual un joint de calitate laughing)

Întrebări similare