Mie mi-ar pasa.
Si eu puneam mai de mult intrebari de genul, dar doar cateva persoane imi dadeau raspunsuri pozitive, in rest numai raspunsuri negative.
Mie da...de ce intrebi asta? Nu esti singura.Cred ca sunt oameni care ar suferi daca ti s-ar intampla ceva.Prieteni,membrii familiei. Poate si pe acest site.
Bineinteles ca da!
Incepand cu parintii, fratii, surorile, bunicii, verii, colegii, prietenii, vecinii samd.
Sunt sigur că da. Eu zic că nu merită.
Dar dacă tot vrei să-ți pierzi ceva, pierde-ți virginitatea. 0754...
Mie nu
Suntem generatia Z, chiar crezi ca ii pasa cuiva?
Suntem cunoscuti pentru narcisismul nostru!
Urmatoarea intrebare e " Pentru cat timp? ", pana la urma sunt putine persoane care ti-ar simti lipsa pe o perioada indelungata. Oamenii isi continua viata pana la urma si nu se opresc in loc o data ce o persoana care a facut parte din viata lor a incetat din viata sau pur si simplu nu mai au nici-o legatura cu ea.
Iisus Hristos a fost tinut minte pana in zilele noastre, deci ca sa nu fi uitat(a) fa ce a facut Iisus si vei fi in regula.
Nu halesc bullshit-ul, asa ca o sa iti zic adevarul : probabil ca doar la 3-4 persoane foarte apropriate le-ar pasa, in esenta rudele. In rest daca te astepti la raspunsuri pozitivie pe TPU, doar ca sa te consolezi, inseamna ca tie iti place sa halesti bullshit-ul
Mie nu, dar exista suficiente persoane din viata ta a caror viata o sa fie afectata in caz ca ti-ai pierde viata.
Eu zic ca ar trebui sa-ti pese tie, in primul rand si mai apoi, daca nu esti orgolios, sa le pese si celor apropiati. Odata ce iti vei capata increderea in propria persoana, gandirea ti se va schimba radical.