anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca mi-as pierde viata acum, i-ar pasa cuiva?

25 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Mie mi-ar pasa.
Si eu puneam mai de mult intrebari de genul, dar doar cateva persoane imi dadeau raspunsuri pozitive, in rest numai raspunsuri negative.

| BlackRose03 a răspuns:

Mie da...de ce intrebi asta? Nu esti singura.Cred ca sunt oameni care ar suferi daca ti s-ar intampla ceva.Prieteni,membrii familiei. Poate si pe acest site.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

Nu cred că prea i-ar păsat vreunuia pe aici, doar puțin.

| 私は日本が大好き a răspuns (pentru T0T):

Iti multumesc ca mai facut sa ma simt mai "bine" chiar nu trebuia, apreciez efortul... (,, Ծ‸Ծ,, )

| T0T a răspuns (pentru 私は日本が大好き):

Dacă vrei să fii pupată în cu.r sunt destui. Eu îți spun realitatea însă.

Nu pot sa-mi dau seama daca esti sarcastic sau vorbesti serios

Sunt foarte serios.

Crezi că tu ai fi singura de pe TPU care s-ar duce pe "altă lume"? Ce crezi că se va întâmpla dacă se află? Puține comentarii și gata. Să fim serioși, majoritatea suntem străini aici și mor oameni zilnic.

Nu puteam sa-mi dau seama daca esti serios sau faci misto, imi pare rau :/ nu stiu ce m-a apucat.

Nu era vorba despre mine laughing era o aplicatie, in care arata o harta si decesele apareau pe harta cu un steag rosu laughing laughing

Vorbind la persoana 1 eu zic că te refereai la tine. În rest nu știu ce relevanță are aplicația. Sunt site-uri care arată decesele pe glob în timp real și observi că sunt zeci, poate sute de decese pe secundă. Desigur e irelevant să îți consideri viața irelevantă la așa o scară.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca da!
Incepand cu parintii, fratii, surorile, bunicii, verii, colegii, prietenii, vecinii samd.

| LoveSleep a răspuns:

Sunt sigur că da. Eu zic că nu merită.
Dar dacă tot vrei să-ți pierzi ceva, pierde-ți virginitatea. 0754...

| 私は日本が大好き a răspuns (pentru LoveSleep):

What a fuc///k
Buna gluma laughing

| Clorox a răspuns:

Mie nuwinking
Suntem generatia Z, chiar crezi ca ii pasa cuiva? laughing
Suntem cunoscuti pentru narcisismul nostru!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urmatoarea intrebare e " Pentru cat timp? ", pana la urma sunt putine persoane care ti-ar simti lipsa pe o perioada indelungata. Oamenii isi continua viata pana la urma si nu se opresc in loc o data ce o persoana care a facut parte din viata lor a incetat din viata sau pur si simplu nu mai au nici-o legatura cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Iisus Hristos a fost tinut minte pana in zilele noastre, deci ca sa nu fi uitat(a) fa ce a facut Iisus si vei fi in regula.

| xByte a răspuns:

Nu halesc bullshit-ul, asa ca o sa iti zic adevarul : probabil ca doar la 3-4 persoane foarte apropriate le-ar pasa, in esenta rudele. In rest daca te astepti la raspunsuri pozitivie pe TPU, doar ca sa te consolezi, inseamna ca tie iti place sa halesti bullshit-ul

| Anne17RO a răspuns:

? Mi-a da.De ce intrebi.I-ar pasa la vecini, mame, tatei etc

| devBee a răspuns:

Mie nu, dar exista suficiente persoane din viata ta a caror viata o sa fie afectata in caz ca ti-ai pierde viata.

| Donsavas a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-ti pese tie, in primul rand si mai apoi, daca nu esti orgolios, sa le pese si celor apropiati. Odata ce iti vei capata increderea in propria persoana, gandirea ti se va schimba radical.

anonim_4396

Si ce a facut?

anonim_4396

Păcătosule.

Întrebări similare