Marele tau ghinion a fost sa ai parte doar de relatii imature, sau de persoane care nu aveau aceleasi sentimente pentru tine.Aceste intamplari ti-au adus dezamagiri care s`au adancit in subconstientul tau si ti-au creat ideea ca nu mai simti nimic.Tu simti, crede`ma, insa nu mai esti constienta sa realizezi asta din cauza blocajului.
Trebuie sa schimbi modul de viata si persoanele din ea.Axeaza`te pe lucruri care iti fac placere, activitati care te fac sa te simti vie.Gaseste sau accepta (pentru ca poate este chiar sub nasul tau si nu ai vazut-o pana acum), o persoana/e care tine la tine cu adevarat si te poate face sa evoluezi.O persoana care nu te place pentru ceea ce esti tu acum, ci pentru ceea ce vei fi si te poate ajuta sa faci asta.
Uita`te dimineata in oglinda si gandeste`te daca iti place ce vezi (nu fizic).Ce nu`ti place la tine? Ce ai vrea sa schimbi? Apoi spune`ti ca nu esti tu aceasta persoana, ci cea care urmeaza sa devii.Lupta`te cu mintea ta oricat ar incerca ea sa te contrazica.Repeta asta zilnic.
Dacă nu vrei răspunsuri sarcastice, de ce pui întrebări idioate?
N-ai nimic, stai calmă. Habar n-ai cum e să nu simți nimic și nici nu vrei să afli. Dacă prietena ta îți spune că te iubește, asta nu înseamnă că tu ar trebui să simți nu știu ce sentimente puternice față de ea. Doar dacă nu cumva ești lesbi.
Cunosc o grămadă de tipe ca tine. Mi-ar lua maxim 3 zile să te fac să recunoști că nu știi ce vorbești.
Cred ca ajunge sa iti arat asta:
https://www.youtube.com/watch?v=N03Nok0mzAA
asta inseamna sa nu simti nimic.
In rest, sunt de acord cu WaterDrop.
Ţi-ai răspuns singură la întrebare. Ideea nu e neapărat că nu ţii sau ceva, ci că ai fost de prea multe ori dezamagită şi ai creat un zid între tine şi ei.
E bine ca esti detasata de celelalte persoane.
Pana la urma nimeni nu-ti ramane alaturi intreaga viata.
Oamenii vin si pleaca.
AndrewTate7789 întreabă: