Da.as incerca. Iasi spune persoanei iubite ce nu imi place, ce ma "deranjeaza" la ea si poate o sa gasim o cale sa fie totul bine. Dar daca nu vrea sa se schimbe o sa inteleg asta si o sa ma adaptez situatie.
Nu pot spune ca, chiar as incerca sa-l schimb, ci doar i-as spune ca acel lucru nu-mi place, iar restul ramane la latitudinea lui.
Nu poti sa schimbi niciodata un om stai cu el pur si simplu pentru ca asa iti e bine spui ce ai pe sulfet si atat in rest daca nu vrea nu vrea iti ramane doar sa te adaptezi daca poti sau sa mergi mai departe daca nu mai poti
Depinde despre ce este vorba, eu unu nu as schimba pe nimeni daca nu mi-ar comveni cum este as lasa totul balta...
Depinde de ce anume vrei sa schimbi, poti schimba de exemplu un comportament, probabil dar nu un caracter.Eu zic ca daca nu esti multumit de persoana aceea asa cum e nu are rost sa te implici daca nu poti trai cu defectele sale. Pe mine a incercat sa ma schimbe cineva si nu a reusit si ne-am despartit, acum zice ca m-ar accepta asa cum sunt, eu insa l-am aceptat asa cum e fara sa doresc sa se schimbe desi nu era perfect nici el.
Eu cred ca cel mai bine e ca persoana sa te iubeasca asa cum esti ca stiti cum se spune -Lupul blana isi schimba dar naravul nu.
Ce vreau sa spun e ca oricat ar incerca cineva sa ne schimbe nu se poate pentru ca asa suntem noi asa ne este firea.Nu ne putem schimba de la o zi la alta trebuie cativa ani buni si daca reusesti.De acum depinde de situatie ca nu poti sa schimbi persoana in ce vrei tu.Nu e cinstit.
Stii ai spus "persoana iubita" in mod firesc treci de micile defecte pe care le are, poti incerca sa ii semnalizezi usor ceea ce crezi ca nu-i ok, daca va simti ca ai dreptate se va modela dupa cum crezi tu ca ar fi ok, dar nu te astepta la schimbari bruste, dai timp. fiecare trece prin perioade complicate, omul, ciudat dar se schimba. Incearca sa-l intelegi. Stii se spune ca iubirea tine de faptul ca 2 persoane pot sta alaturi fara a spune nimic unul altuia fara ca vorbele sa fie necesare. ( idealist nu? ) Sa fii fericita!
Eu cred ca daca esti cu el ai stiut de la inceput de problema lui:d
si daca il iubesti il accepti asa cum e el nu incerci sa il schimbi
Da, sigur ca as incerca, cred ca e normal si e bine pentru amindoi, daca ambii isi doresc continuarea relatiei.
Cand iubesti iubesti asa cum e ce iubesti, nu schimbi nimic. N are nici o relevanta...cum sa schimbi ce iubesti? Ptr ce ai mai ajuns in situatia in care sa spui 'te iubesc'? Cand te indragostesti iubesti defectele persoanei in sine...calitatile oricine le poate iubi.
Buna!
Da,as schimba.dar daca e ceva grav si nu se poate l-as accepta asa cum e pentru ca il iubesc.
Pa, pa.
Da, bineinteles. Ar fii un punct in plus pentru relatia noastra : vorba deschisa. Daca ne-am ascunde sub o masca falsa de fiecare data nu as mai vedea farmecul relatiei. Cred c-ar intelege si ar face ceva placut pentru amandoi.
Depinde la ce anume te referi si cat de deranjanta e problema. In principiu, a iubi pe cineva cu adevarat presupune si a o accepta asa cum este, si cu bune si cu rele. In fond, nimeni nu e perfect. Daca respectiva problema va creeaza probleme ca si cuplu in sensul ca duce la certuri cheia este comunicarea. Important e sa vrei si se poate ajunge la un compromis: ori lasi tu de la tine, ori il faci sa inteleaga ca o schimbare i-ar fi benefica si se schimba el. Repet, depinde de ce anume te deranjeaza mai exact, de cat de mult conteaza pentru tine si de cat de mult il iubesti.
Sincer nu stiu ce sa zic! eu unu as incerca sa ii spun ceea ce ma deranjeaza si daca ma iubeste se schimba si o sa fie totul bine! asa cum am vazut mai jos nimeni nu se naste perfect! si daca tine la tine se va schimba si va fi totul bine!
Nu l.as schimba eu.I.as spune cea ce nu i.mi place si s-ar schimba el din propia initiativa
Nimeni nu se naște perfect. Apoi, dacă ne-ar conveni absolut totul la persoana iubită, parcă ar fi prea multă armonie care se transformă în plictiseală, apoi rutină, apoi disperare că sentimentul s-a dus și parcă e prea bine.
Dacă e ceva care îl afectează pe el și sunt sigură că e așa, nu cred că m-aș băga. L-aș avertiza că nu e bine și îl las în pace să vadă pe pielea lui, să învețe ceva dintr-o experiență. Cu toate că m-ar durea să fac asta, trebuie.
Dacă e ceva care m-ar afecta pe mine, aș sta să mă gândesc. Poate, dacă ceea ce face el e corect și e spre binele nostru, al meu sau al lui? Dacă eu sunt de fapt cea cu problema?
Dar dacă sunt sigură că e ceva care îmi face mie rău, îi explic care mi-e supărarea și cu ce mă deranjează. Să vedem dacă va înțelege sau nu. Dacă va avea chef de ceartă, ignorarea nu va merge. Voi încerca să fac o comparație cu ceva care l-a marcat și defectul lui, știu e un gest extrem (de) urât dar țin și la mine.
Da,in orice relatie, intelegerea intre parti, conteaza cel mai mult.As incerca sa-i explic unde greseste,ce nu este normal, as discuta orice problema pentru a nu trai in minciuna la infinit. Minciuna, neintelegerile de orice natura duc la distrugerea unei relatii.Numai bine.
A b c d e f g h i si ca l m n o p r s s t t u v w x y znu petru ca asa e stilul lui n-ai cum sa il schimbi funda?