| RAY a întrebat:

Daca numai ai incredere in femei esti misogin?
adaug intrebarea ca cineva m-a facut misogin pe chestia asta

20 răspunsuri:
| MihaiCh197 a răspuns:

Nu te subestima, nu esti misogin esti doar lipsit de incredere fata de tine si totodata nu ai incredere in persoanele din jurul tau (fetele). Sunt foarte curios daca ai vreun motiv intemeiat in aceasta privinta - increderea in femei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca esti in caz de urasti toate femeile. una e sa urasti una e sa nu ai incredere.

| SkyPilot a răspuns:

Misogin conform dex ar insemna ca ai aversiune si dispret. Omul nu cunoaste sensul corect al cuvantului.

| RAY explică (pentru MihaiCh197):

Viata mi-a dat destule motive, in fine nu ma plang pe aici

| minrest a răspuns:

Nu, esti misogin daca urasti femeile, si mai exact daca ai prejudecati impotriva lor. Neincrederea in alti oameni este, cred eu, indreptatita. Salut.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu eşti misogin, ai avut parte de prea multe eşecuri.Iar acum, probabil ţi-ai dat seama că te poţi aştepta la orice, din partea oricui.
Misogin e cel ce te judecă fără să cunoască.
Dar timpul e scurt, oamenii nu mai au răbdare.
Deja înaintăm cu viteza luminii în viitor.

| RAY explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Am vb cu o fata 3 luni si ieri ma mintea in fata seara i-am dat adio, ma intreb ce rost a avut sa ma minta eu credeam ca vb serios si sincer, ciudate fetele din ziua de azi

| CristianaMaria a răspuns:

Nu stiu daca neaparat misogin dar pleci pe niste idei gresite.nu e ok sa iti pierzi increderea in femei, pana la urma si tu ai partea ta de vina ca nu stii cum sa le alege pe cele ok. daca vreti sa nu suferiti, luati fete linistite, serioase si cu ceva in cap, nu mai mergeti dupa aspect sau alte tampenii.o fata simpla si serioasa o sa te iubeasca cum meriti si nu te va trada.nu lua fete al naibii si smechere, ia fete de care sa ai tu grija si sa le domini intr-o oarecare masura, si nu ele pe tine.eu zic sa cunosti o perioada de timp indelungata persoana si apoi incepi sa ai incredere in ea daca observi ca merita.Nu toate femeile sunt la fel! cum nici barbatii de altfel.fii mai selectiv, alege cu cap! :p

| RAY explică (pentru CristianaMaria):

1 eu nu plec pe idei, eu plec pe fapte, dovezi, realitate
2 inca n-am cunoscut o fata serioasa in viata mea culmea e ca n-am tinut cont de fizic etc
pai tocmai e faza ca dupa un timp vad pe cine am langa langa mine si vad ca mi-am pierdut timpul aiurea

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru RAY):

Am avut şi eu o relaţie de 3 luni cu un băiat.Şi am fost minţită ca niciodată.Deci...super ciudaţi tipii din ziua de azi.

Un porc nestimtit ce pot spune

Ideea e că nu e cazul să generalizăm, nu trebuie să judecăm.Fiecare om are povestea lui.Dar până nu o asculţi, nu poţi cunoaşte omul respectiv.Nu poţi merge pe principiul că toţi/toate sunt la fel.

| AmaToaRea a răspuns:

Nu trebuie sa generalizezi poate cand nu te astepti o sa gasesi o fata care sa nu te mai minta si o sa iti recapeti increderea in femei.pana atunci bafta si nu mai pune la suflet tot happy

Ma cand dai de o groapa zici ca e ghinion cand dai de toate si toate sunt la fel

Încă mai ai multe lucruri de aflat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"Ma cand dai de o groapa zici ca e ghinion cand dai de toate si toate sunt la fel" e ceva in neregula si in privinta la "cum" le alegi. nu crezi?
si eu am dat peste idioate si materialiste.dar inca nu mi-am pierdut speranta ca voi gasi ceva calumea, ca na sunt tanar ce naiba laughing.

| DroGhys a răspuns:

Ce legatura are increderea cu faptul ca ai fi misogin? Nu are nici o legatura stai calm. Aia care ti-a zis ori e proasta ori nu stie ce inseamna sa fii misogin!

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Daca nu ai incredere intr-o singura femeie si ai motive intemeiate nu esti misogin. Daca nu ai incredere in toate femeile nu conteaza ce motiv ai esti misogin.

| Anonimus937382 a răspuns:

Și crezi că bărbații/ băieții sunt buni? Toți oamenii sunt răi, nu doar femeile, așa că urăștei pe toți în mod egal! Crezi ca un bărbat nu o sa te trădeze niciodată? Uită-te la True crime și apoi o sa înțelegi ca toți oamenii sunt răi, iar cei mai mari criminali in serie au fost bărbații Ex Ted Bundy, Richard Ramirez, Daniel pretry., pol Pot. Acești indivizi au fost bărbați și au făcut mult rău

| RAY explică (pentru Anonimus937382):

Mann asta era acum 8 ani