anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă o persoană vrea să slăbească, dar nu dorește sub nicio formă, DAR SUB NICIO formă să slăbească pentru ideea "a mă place cineva" cum poate acea persoană să facă asta, adică să urmeze procesul acesta al slăbirii, dar fără să treacă acea linie fină invizibilă dintre "eu vreau asta-fac asta pentru că mi-a zis cineva sau pentru a mă place cineva"?

Altfel spus cum dracu face o persoană să slăbească fără a da satisfacție interioară ălora care i-au zis mereu asta(nu chiar prietenii adevărați și cei mai apropiați din familie, care chiar se vede că ți-o spun că se gândesc la bunăstarea ta, din toate punctele de vedere, dar ați înțeles unde bat)? Și în final fără a simți ea interior/acolo cel mai deep în străfundul ei, că ea, persoana care a slăbit nu a dat dreptate ălora care i-au zis să slăbească, cum face să nu se ajungă aici, dar evident a slăbi pentru dorința ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Eu fac asta pentru ca asta consider eu ca e bine pentru mine! Asta imi doresc eu cu adevarat, doar pentru mine! Un GOAL PERSONAL! "
Asfel spus, totul se rezuma la ce vreau EU, fac totul... PENTRU PERSOANA MEA! ( Punct! )

Stai linistita, cei care " te-au motivat" ca sa slabesti doar cu scopul de a te face sa te simpti intr-un anume fel, ( intelegi tu, crezand ca nu vei reusi ) se vor uri singuri stiind ca ti-au dat acest sfat! Ca au insistat! happy

Cei care te-au luat in deradere direct fara a te " motiva " ( adica Haterii Reali happy ), nu vor mai avea multe de spus... sau deloc

Apoi, la urma urmei, cei carora chiar le-a pasat si le pasa de tine si te-au batut la cap... ei se vor bucura impreuna cu tine pentru realizarea ta!
Mai mult, unii te vor invidia in mod pozitiv pentru ceea ce ai realizat si te vor lua drept exemplu ca model daca e cazul.

Gandirea de care vorbeam la inceput!
Gandirea " F*ck everyone! I do my own thing / what I really want & is GOOD for me! happy

Mult succes!
Fighting! happy
happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

You sure you want to reveal your identity? happy
Îmi place ce spui. Și știi că despre voi chiar nu e vorba? happy Cred că ai sesizat în întrebare că am afirmat clar că prietenii adevărați și chiar și familia, știu sigur că îmi doresc binele. happy Mă rog, oarecum toți cred că îmi vor binele, dar doar că unii se bagă too much în viața mea sau au impresia că știu ei mai bine, și evident că asta nu pot suporta. happy

Ma tot gandesc sa revin la vechiul nume de Agent Secret Tupistic happy, dar nah... cred ca identitatea mea secreta happy nu mai e un nicidecum un secret pentru multi, nu? happy

Inteleg. Unii tind a te sufoca cu grija lor multa, si cei prea mult strica! happy

" Live Your Life for Yourself & F*ck Everyone Else! "

Acum pricep, abia acum pricep de ce lumea mă confundă cu Rosalia. happy
Identifici niște persoane care au același stil de scriere, de gândire de exprimare. Ba chiar cine e fan zâmbărici. laughing)
Și da, ți-ai cam revelat identitatea.
Dar doar că în cazul tău ești aceeași persoană, în cazul meu sunt eu și miss Rosalia. Care suntem însă două persoane distincte. happy

Problema e, ca va asemanati intr-atat, incat, niciuna dintre voi, persoane distincte si individuale nu puteti... DOVEDI acest fapt!
happy

Daca va asemanati intr-atat ( incat si tu o recunosti! happy ), cum putem noi sa nu va confundam, mai mult chiar, sa nu asumam ca ati fi una si aceeasi? happy

" Cine se aseamana se aduna " laughing

Modus operandi happy

Acum aș plânge la aceste afirmații. Sincer. sad
Habar nu aveți cum este Rosa de fapt. Mă rog asta dacă este așa cum susțineți voi, adică now "QweenOfSword"
M-a hărțuit pur și simplu în privat. Deci nu am să tac deși nici nu o să o bârfesc prea tare, că nu sunt fană bârfă, dar da, m-a hărțuit în privat și dpmdv este o frustrată și invidioasă, deoarece aparent eu știu și să vorbesc cu TPUașii. Mi-a dat chiar sfaturi să nu vă mai bag atât în seamă și că de fapt acest forum nu e pentru a "socializa" chipurile. Nici nu vreau să amintesc că mi-a luat și viața la "râs" ăi dezbătut. Așa că, nici o glumă să nu aud despre invidioasa Rosa. I-am dat block, nici măcar Violletei nu i-am dat block, dar tipei ăsteia da, și o să plec și eu de aici, însă mă tot rog de TPU să-mi dezactiveze contul și nu vor deloc se pare. happy
Și nu ați vrea să știți ce mai spunea și despre voi, oamenii ci care eu chiar m-am împrietenit pe TPU. Deci dacă tu crezi că eu aș fi cumva asemuită cu o Rosa "șarpe" te înșeli miss, ahhh tot îmi vine să te strig pe numele vechi laughing) dar nu vreau să-ți distrug anonimatul. happy

P. S. Îmi pare până și rău că noi două am vorbit de Rosa și am "visat" că am fi ieșit toate 3. Trist că mi-am irosit astfel de vise cu numele ei pe buzele mele. laughing)
Mă rog, dacă pe tine te mai place, poți ieși oricând cu ea (pe mine clar nu, a și avut grijă în mesajele kilometrice să-mi spună clar că nu mă place), nu mă supăr, dar mie mi s-a tăiat și de ea și de TPU și chiar și de ideea că Rosa chiar ar fi o persoană bună.

P. S.2 Vezi că mi-am dezactivat și wappul deoarece chiar am vrut să evadez din online. Eu când îs paranoică, chiar îs. Deci dacă ai nevoie de ceva (God, iar îmi vine să te strig pe numele tău) ne auzim la telefon. Doar acolo voi fi, o perioadă mi-am dezactivat tot. laughing) Și chiar ieri am vrut să-ți dau mesaj, să-ți povestesc de Rosa, dar îmi arăta că "mesajul nu s-a trimis" apoi am renunțat.

Printre care vreau să-mi dezactivez și insta-ul și Facebook-ul deoarece acolo mă urmăresc elevii, au vrut să mă înregistreze pe la școală, noroc că i-am prins cu telefonul în flagrant, și i-am mințit că nu activez pe nicio rețea socială, deci îmi e teamă "să nu mă prindă" cu minciuna. Dar mai tare să nu mă trezesc cu vreun filmuleț inopinant și vreo etichetare. Deci am de gând să le dezactivez și pe acelea, doar că, habar nu am cum. laughing)

Imi pare sincer rau ca pleci sad, sper totusi ca motivul plecarii tale nu se dovedeste a fi de fapt tocmai aceasta comparatie intre voi?!

Oricum, fiecare floare cu parfumul ei... Trist ca pleci, site-ul iti va duce lipsa! Poate, odata cu plecarea ta imi voi lua si eu la revedere de la site...

" Eu când îs paranoică, chiar îs. "
paranoica in ce sens? laughing

La fel, daca doresti ma poti contacta telefonic happy daca doresti, mai putem pastra legatura prin SMS, macar sa stiu ca esti ok, insta din pacate nu am avut niciodata, deci nu prea stiu la ce foloseste, la ce e bun happy, cat despre Facebook am pus o intrebare pe aici pe treaba asta...

36 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Lasă-i pe alții. Tu te respecți pe tine?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Păi nu știu domnule Sadrian. Acum depinde și ce înseamnă respectul ăsta. Dar dacă m-ați întrebat asta, e probabil pentru că nu o fac, right? laughing) Chiar nu știu. Dar mi-ați adresat o întrebare chiar bună pe care în 27 de ani chiar nu mai mi-a adresat-o cineva. happy
O să analizez. happy

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt ateu. Dar dacă în Biblie este ceva înțelept, nu mă sfiesc să adopt și nu refuz. Isus completează Vechiul Testament îl simplfică cu două porunci. A doua synă așa. Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. În interpretarea mea, să iubelti viața în aceste ipostaze. Cu ce să începi? Cu tine însuți. Ca să te iubești, începi cu respectul. Dacă te respecți pe tine însuți nu te compari cu alții ți nu acționezi pentru a slăbi ca reacție la aprecierile lor.

| Drimmero a răspuns:

E simplu, slabesti pentru tine, mai concret pentru sanatatea ta si pentru a arata mai bine si a iti da o alta incredere de sine, nu o faci pentru altii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce e *** asta? Slabesti PENTRU TINE! Nu ca sa te placa altii, ci ca sa iti cresti calitatea vietii. N-ai decat sa umbli nespalata cu zilele dupa aia, daca vrei musai sa nu te placa cei din jur. Desi nici aia nu e prea sanatos, dar e de preferat arterelor infundate, infarctului, decesului.
Slabesti si dupa aia pui muschi pe tine si te faci animal. Voila, macar sa fie o treaba sanatoasa intr-un final. https://bit.ly/3AXUo1h

| Hammurabi a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Las-o dracu'... acum o să visez urât la noapte... laughing

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

M-ați amuzat teribil. laughing)
Da, oricum am de gând să umblu după numai cu "protecții" după mine. Deși dacă aș slăbi, m-aș apuca de box. Am eu mereu vorba asta "de mine nu se atinge nimeni, nici cu o unghie, dar mai ales cu o bătaie." laughing) Și oricum am și eu demonii mei. happy Poate atunci le dau frâu liber. Acum și dacă aș vrea, grasă nu prea pot fugi prea bine. rolling on the floor) Nici chiar să mă mai ridic de jos, dacă cineva m-ar răpune. Dar totuși acum dețin atuul că nu mă pot ridica și răpi. laughing) Cât de plăcut ca și personalitate e suficient să le spun că sunt satanistă sau ador kpop-ul sau rock-ul, că oamenii deja fug, mâncând pământul. Nu mai spun să mă apuc să vorbesc. laughing) Deci din cauza asta nu-mi fac prea multe griji. Plus că eu sunt expertă la ignorat oameni, dar fizic îmi fac niște griji, domnule Gabi. laughing) E multă lume țicnită în viața asta care se iau de oamenii slabi. sad
Dar da, nu o să aleg să nu slăbesc all my life doar pentru această penibilă scuză. laughing)

Dar tot sunteți amuzant. laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca-s amuzant, ca daca nu eram asa, eram mort de mult. Daca spui celor din jur ca asculti rock/k-pop si nu esti conforma dpv religios, e cazul sa schimbi mediul. URGENT. La fel si cu aia care se iau de altii. In orasele mici mai ales se mai intampla de astea. In astea mari, slabe sanse. La mine pe strada mai ies unii cu cutite si topoate uneori pe strada (la propriu!), m-au oprit de vreo doua ori crezind ca-s altcineva, dar si-a dat seama seful lor ca sunt de pe aici si clar nu ala pe care il cauta si i-a luat la scatoalce.

| NLS a răspuns:

TREBUIE sa slabesti pentru tine, pentru a-ti imbunatati starea de sanatate (dar si stima de sine).
Inca nu am cunoscut nici o persoana care sa aiba kg multe, si sa fie multumita de cum arata.
ABSOLUT NICIUNA.
Noroc ca fetele sunt ceva mai rezervate in a face bullying pe tema asta, deci de la o fata o sa auzi mai rar si mai greu adevarul, dar baietii sunt mult mai sinceri.

https://i.imgur.com/jgdXaOa.jpeg

NU TREBUIE sa te intereseze ce fac altii, ce spun altii, ce cred altii.
DACA vrei sa te simti bine in pielea ta si sa nu dai in probleme grave de sanatate putin mai incolo, e timpul sa iei taurul de coarne si sa lupti cu tentatiile.
Am doua persoane in familie care au slabit peste 30 kg fiecare in decursul unui an.
Secretul sta in sport, mai ales jogging (sau bicicleta) si retinerea tentatiilor de a manca pana te simti satula.
Poti sa ii spui si deficit caloric daca vrei.
Secretul: bea multa apa, senzatia de foame va fi mai redusa.

Stiu ca e greu, dar daca ai vointa, se poate realiza ceva notabil.
Fara mers la sala, fara antrenori care sa iti spuna ce, cat, cand si cum sa mananci.
Toata informatia de care ai nevoie e la un click distanta, si nu e nevoie sa te infometezi.

| anonim_4396 explică (pentru NLS):

Aveți dreptate. Dar da ați spus încă un adevăr, este foarte greu. sad Mai ales când observăm că oricine are un viciu în ziua de azi, e frustrant să vezi că tu trebuie să renunți la al tău. sad
Dar da îmi place ceea ce susțineți, cu deficitul caloric și sport. Oricum nutriționiștii sunt tot îndoctrinați. Dacă le spui că tu lucrezi și dimineața nici dacă vine moartea tu nu poți mânca, ei o țin pe a lor și bună. Că trebuie 3 mese pe zi. Oricum pentru cei care au mâncat toată viața lor, sunt suficiente și doar 2 mese pe zi.
Cât de apă, da, chiar beam multă apă, atunci când am slăbit prima dată, și chiar simțeam că am stomacul plin mult mai repede. Am urmat chiar și ideea de a mesteca foarte mult mâncarea. Cred că totuși aia a fost cea mai bună idee din trecutul meu. Chiar auzisem ideea asta prin liceu, că de fapt oamenii ar trebui să mestece totul încet și chiar să se bucure de mâncare, susțineau că o dată ce mesteci mai lent și mai mult mâncarea ai transmite creierului că tu ai mâncat mai mult și deci prin urmare te-ai săturat. Știu că o perioadă în liceu aveam chiar și un caiet în care îmi notam de câte ori mestecam și îmi propusesem undeva ca la fiecare îmbucătură să fie în jur de 30-40 de ori numai un mestecat pe o îmbucătură.

God, domnule NLS, mi-ați amintit salvarea supremă. big grin
Nu cred, acum că vă povesteam dv, mi-am amintit că treaba asta chiar e un oarece bun artificiu pentru creierul unui adictiv de mâncare. Hmm, ar trebui să caut agendele alea vechi cu planurile alea ale mele vechi. happy Chiar aveam prin liceu un caiet plin cu notițe despre cum să slăbesc și chiar cu toate tertipurile și micile artificii pe care să le găsesc ca să stau departe de mâncare. Deoarece cred că am mai spus pe aici că viciul meu e mâncarea. Chiar obsesia mea nr 1. Așa mișcare fac de câte ori am ocazia. Ok, poate nu merg eu la sală și nu fac cine știe ce sport de performanță, dar mă mișc de mișcat, cel mai mult acum ador să mă plimb nopțile prin oraș și mi-ar fi plăcut super mult să urc pe munți sau pe dealuri, dar la șes, nu ai cum să-ți îndeplinești acest vis. happy

Dar mulțumesc pentru sfaturi. happy

| Hammurabi a răspuns:

Dacă pe stimabila persoană a durut-o până acum la bașcheți de tot ce i-au zis alții, și a făcut numai ce a vrut mușchiul ei, de ce ar durea-o acum în altă parte de ceilalți, când face la fel, numai ce-i trăznește ei prin cap și când vrea ea? laughing
Se teme că ar putea fi "interpretată"?
De când și cu ce ocazie a început să-i pese de ce anume ar putea crede alții? laughing
Învaț-o să se relaxeze ridicând doar degetul mijlociu de la mâna dreaptă. (sau stângă) rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Again!
Faci ce faci și la umorul tău nu renunți, mister Hamurabi. De fapt aici nu știu de ce, dar simt chiar un ușor umor negru laughing) dar îmi place, nu mă supăr. happy
Dar ai idee că eu nu am arătat nici măcar o dată acel deget de care susții dumneata? Oare asta să fie de bine sau de rău?!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ți-ai face un mare bine dacă ai gândi mai puțin și ai acționa mai mult. Tot gânditul ăsta pe care-l faci aici e procrastinare. O scuză ca s-o lălăi. Te auto-sabotezi.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Păi ați uitat?
Eu sunt făcută doar pentru a gândi/medita/cugeta, nicidecum pentru a acționa. Din păcate. sad
Și exemplul clar se vede și în ideea că deși din exterior pare că "nu vreau", all the time am avut gândul "eu trebuie să slăbesc". Ideea poate de "eu vreau să slăbesc" nu a fost chiar 100% deoarece s-a văzut totul în rezultate. Însă clar eu chiar am încercat, prin înfometare, prin reducerea porțiilor, dar aici nu mereu, anul trecut am vomat și am slăbit atunci 10 kg pe care le-am repus la loc într-un an de zile happy prin mers-în perioada în care nu lucram și aveam tot timpul din lume, mergeam tot orașul, și făceam în jur de 20.000 de pași, iar pe telefon arăta că aș fi dat jos 1000 chiar 1200 de calorii. Dar da, dulcele a fost ispita mea cea mai mare dintotdeauna și acolo nu am reușit să renunț. De fapt dulcele o fost și refugiul meu și sincer chiar nu doresc să renunț la el. happy Vreau doar să slăbesc mâncând. Și acum mi-am dat tiroida peste cap complet încât nici tiroida nu mă mai ajută too much la slăbit. Adică dacă până acum chiar nu aveam scuza "nu mănânc și mă îngraș" acum pot avea măcar scuza "mănânc mult, dar mă îngraș și mai mult într-un timp accelerat" sau măcar "nu mai pot slăbi, ușor, ca altă dată".
Așa că este chiar și frustrant să încerci, ca să nu reușești, ba chiar la un moment dat, nu doar că creierul se învață cu ideea "că nu se poate" ci chiar întregul organism. happy Așa că, eu cam renunț. happy
Am încercat până am epuizat toate rezultatele și soluțiile. sad

Deși o să mă lupt să devin anorexică cândva, adică să mă înfometez, dar mai mult de 10 zile, ca apoi să nu redevin la comportamentul bulimic. Din bulimie se poate ajunge și la anorexie, nu? happy Asta am visat dintotdeauna, să pot trăi fără să mă ating de mâncare. Poate voi deveni cândva anorexică, dar la modul permanent, nu doar ca să stau nemâncată 15 zile cu scopul ca să slăbesc. Ar fi un vis devenit realitate. O să mă rog la God pentru asta, va da El o boală care să nu mă mai facă să mănânc never. Am încredere în el. big grin Deși boala o dat-o, grețuri 24 din 24 de ore rolling on the floor) dar deocamdată mai trăiesc pe Colebil și pastile de vomă ca să mă pot bucura în continuare de mâncare. rolling on the floor) Știu, o să spuneți că sunt bolnavă. Chiar cred și eu asta. laughing)

| VoidEternal a răspuns:

Nu exista metode speciale de slăbit in funcție de motivația ta interioara.

Nu mai analiza atâta ce vor crede alții. Vrei sa slăbești sau ai nevoie sa slăbești, slăbește.

Poate mă înșel dar eu cred că îți cauți scuze. "Cum sa fac sa slăbesc dar sa fie și Mercur in retrograd și acțiunile Tesla sa fie în creștere?".

Lasă scuzele, depune efortul, obține rezultatele.

| Emma30555 a răspuns:

Dar nu slăbești pentru ceilalți o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, pentru a te simți mai bine, a te mișcă mai bine. Nu e ceva rău în fond ca ti au dat alții sfatul, nu slăbești ca să te placa un băiat, eu cunosc fete grase care s au căsătorit deci au găsit un băiat, tu nu găsești fiindcă nu socializezi cum trebuie nu fiindcă ești neapărat grăsuța. S ar putea sa fii slaba și problema asta sa nu dispară oricum, asa ca dacă slăbești o faci pentru tine. Nu trebuie sa te intereseze de lume, când faci ceva bun pentru tine, fiindcă lor de fapt sa ști ca nu le pasa, nu trăiesc ei în locul tau

| oSalamadra a răspuns (pentru Emma30555):

Ea nu e grasuta e obeza are peste 100kg probabil chiar obezitate de grad 2

| anonim_4396 explică (pentru oSalamadra):

Wait! happy
De unde știi câte kg am eu? Who are you?
Și de ce mă faci obeză? straight face
Grăsuță sună ok. happy
Și nici nu mă simt chiar super grasă acum, eu mă simt ok așa cum sunt. Până la urmă dacă nu o făceam, slăbeam. big grin
Așa că, nu te lua de mine. straight face

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Măi asta cu nepăsarea e discutabilă, dar m-am convins de ea. Adică nu știu, am observat treaba că, spre exemplu oamenilor nu le pasă de tine cum o duci, dacă ești bine sau te doare ceva, dar observă tot la tine. Ceva de genul parcă am simțit eu la oamenii din anturajul meu. Nu știu dacă a mai simțit cineva asta?
Și-s conștientă că în final tot pentru mine fac totul.
Și da, ai dreptate legat de kilograme, aveam 80 de kilograme în liceu și zic eu arătam chiar decent și băieții tot nu mă plăceau, iar de fete, oricum nici nu exista ideea asta pe acum vreo 10 ani, în orașul meu. Iar și de exista, clar erau 2, 3 cazuri izolate de care oricum nu ar fi știut nimeni, pentru că mă uit pe străzile de la mine din oraș, toate familioanele sunt din un el și o ea. happy Iar ca și cupluri tinere tot pe acest tipar am văzut. happy

Dar da, teoria ta aici se aprobă. Chiar și mătuși-mea mi-a zis o dată, pare-se mult mai supărată decât eram eu (asta mi s-o părut funny laughing) pentru că acolo mi s-a confirmat o teorie, că la multe chestii pe care eu nu le am în viața asta, dar de care nu sufăr mult, suferă alții și mai mult laughing) și de aici mi-am confirmat cumva teoria că e posibil ca atunci când sunt văzută prost că nu am aia sau aia, să nu fie musai în joc valoarea mea ci de fapt doar percepția altora negativiști sau prea lacomi, zic și eu laughing) dar ca să revin, chiar mi-a zis mătuși-mea furioasă aproape că moare când vede atâtea fete grase cu "gagici" ca să o citez, iar eu nu am parte de așa ceva. Ideea e că oricum nu cred că pierd mare brânză. Adică am văzut relația ei cu unchi-miu, chiar dacă nu au divorțat, nici pe roze nu o duc, iar a mamei cu a tatei, de chiar nu cred că pierd cine știe. Cât de idile pot să am oricum la orice vârstă, dar cred că tocmai aici s-a văzut clar că nu sunt prea interesată, pentru că propuneri pentru idile chiar am primit și sincer după tot ce am văzut în căsnicii, nu doar în familie, am cam realizat și eu, că doar idilele sunt soluția. Dar evident că nici alea nu m-au interesat, iar după ultimele experiențe hard cu oamenii, chiar da, nu am decis să mai socializez. Nu știu pentru mine e prea dificilă conviețuirea cu oamenii, eu nu pot accepta ideea că nu pot fi omul perfect pentru ei, dar nici ei pentru mine. Iar conflictele cu oamenii m-au șifonat cel mai mult, psihic vorbind. Eu sunt idealistă, iar din idealurile mele nu pot ieși, ce să fac? Deci da, mi-am dat seama că poate un 51% e problema aici, iar un 45% rămâne totuși fizicul, dar deci ia uite câte procente cam dețin pentru a nu avea parte de o relație amoroasă. Așa că, în final am renunțat. Dar e trist că nu pot totuși să slăbesc măcar la cum eram în liceu, pentru sănătate, da, asta e chiar trist, deși m-aș mulțumi și cu un 100/90 de kg. happy Deși greutatea ideală pentru mine în acest moment ar fi cât să-mi permită să mă aplec să-mi leg șireturile. happy Aia da, chiar mă frustrează teribil.

| StrongHeart a răspuns:

Sa tii pentru tine ambitia asta personala, fara sa o dezvalui altor persoane si sa lucrezi singur la asta, sau cu ajutorul unui antrenor.
Nu te mai gandi asa mult ce gandesc altii, fiecare om are problemele lui, cine sta sa isi faca griji pentru altii pierde timp pretios.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Schimba-ti dietă și împaci și varza și capra. Devino vegetațiaana (vegana) și vei vedea minunea. Vei slabi și nu trebuie sa aplici alte rețete pentru slăbit. Succes!

| anonim3247 a răspuns:

Se va auto distruge ea și va ajunge uitată și de ăia care spuneau că e grasă.

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Domnule Anonim tare amuzant ați fost.
Oare așa de amuzantă sună și întrebarea mea? laughing)
Dar ați înțeles unde bat. Poate aia e distrugerea mea, dar egoul meu e destul de huge încât să nu dau satisfacție oamenilor care "știu ei, ce ar trebui să fac eu cu viața mea" și clar vreau să slăbesc și eu, primul atu, ar fi că mă pot apleca să-mi leg șireturile. happy
Dar nu vreau nici măcar un gram în decizia de a slăbi, să fie că mi-a zis x sau m-a sfătuit y sau chiar o zis z că mă va lua de soață dacă am să slăbesc. Am eu această mândrie cruntă. happy Știu că poate nu e ok, dar asta sunt.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poți slăbi dacă vrei și nu trebuie ca să te intereseze ce spun alții

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poate slăbi dacă vrei

| haileewatson a răspuns:

Doamne fereste scrii un intreg roman doar ca sa afli cum sa slabesti.
Mergeti naibii la sala si tineti regim slab caloric.
Ce naiba e asa de greu

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Eu am fumat 25 de ani și cănd le-am lăsat, nu le-am lăsat pentru mine și pentru sănătatea mea. Ci pentru familia mea, pentru cei care depind de venitul și existența mea. Dacă era să le las DOAR PENTRU MINE. Nu le-aș fi lăsat NICIODATĂ.
Dacă vrei să slăbești, nu slăbii pentru tine. Găstește acel motiv și fă-o.
Pănă la urma urmei metoda nu contează, ci rezultatul

| anonim_4396 explică (pentru DeMicUnC?l?tor):

Hmm, îmi cam place ce spuneți. happy
Mă mir să aud că mai există și persoane care au tăria să spună "Am renunțat la ceva pentru familie, nu pentru mine."
Cred că totuși îs ceva mai egoistă. Dar îmi place și ceea ce spuneți. Cumva sună tot a un "scopul scuză mijloacele". happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai să gândim un pic logic: surplusul de greutate duce la boli cardiovasculare, diabet+alte afecțiuni. Asta ar fi cea mai buna motivație, a nu cădea pradă acestor boli.