anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă o persoană vrea să slăbească, dar nu dorește sub nicio formă, DAR SUB NICIO formă să slăbească pentru ideea "a mă place cineva" cum poate acea persoană să facă asta, adică să urmeze procesul acesta al slăbirii, dar fără să treacă acea linie fină invizibilă dintre "eu vreau asta-fac asta pentru că mi-a zis cineva sau pentru a mă place cineva"?

Altfel spus cum dracu face o persoană să slăbească fără a da satisfacție interioară ălora care i-au zis mereu asta(nu chiar prietenii adevărați și cei mai apropiați din familie, care chiar se vede că ți-o spun că se gândesc la bunăstarea ta, din toate punctele de vedere, dar ați înțeles unde bat)? Și în final fără a simți ea interior/acolo cel mai deep în străfundul ei, că ea, persoana care a slăbit nu a dat dreptate ălora care i-au zis să slăbească, cum face să nu se ajungă aici, dar evident a slăbi pentru dorința ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Eu fac asta pentru ca asta consider eu ca e bine pentru mine! Asta imi doresc eu cu adevarat, doar pentru mine! Un GOAL PERSONAL! "
Asfel spus, totul se rezuma la ce vreau EU, fac totul... PENTRU PERSOANA MEA! ( Punct! )

Stai linistita, cei care " te-au motivat" ca sa slabesti doar cu scopul de a te face sa te simpti intr-un anume fel, ( intelegi tu, crezand ca nu vei reusi ) se vor uri singuri stiind ca ti-au dat acest sfat! Ca au insistat! happy

Cei care te-au luat in deradere direct fara a te " motiva " ( adica Haterii Reali happy ), nu vor mai avea multe de spus... sau deloc

Apoi, la urma urmei, cei carora chiar le-a pasat si le pasa de tine si te-au batut la cap... ei se vor bucura impreuna cu tine pentru realizarea ta!
Mai mult, unii te vor invidia in mod pozitiv pentru ceea ce ai realizat si te vor lua drept exemplu ca model daca e cazul.

Gandirea de care vorbeam la inceput!
Gandirea " F*ck everyone! I do my own thing / what I really want & is GOOD for me! happy

Mult succes!
Fighting! happy
happy

36 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt ateu. Dar dacă în Biblie este ceva înțelept, nu mă sfiesc să adopt și nu refuz. Isus completează Vechiul Testament îl simplfică cu două porunci. A doua synă așa. Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. În interpretarea mea, să iubelti viața în aceste ipostaze. Cu ce să începi? Cu tine însuți. Ca să te iubești, începi cu respectul. Dacă te respecți pe tine însuți nu te compari cu alții ți nu acționezi pentru a slăbi ca reacție la aprecierile lor.

| haileewatson a răspuns:

Doamne fereste scrii un intreg roman doar ca sa afli cum sa slabesti.
Mergeti naibii la sala si tineti regim slab caloric.
Ce naiba e asa de greu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Problema e, ca va asemanati intr-atat, incat, niciuna dintre voi, persoane distincte si individuale nu puteti... DOVEDI acest fapt!
happy

Daca va asemanati intr-atat ( incat si tu o recunosti! happy ), cum putem noi sa nu va confundam, mai mult chiar, sa nu asumam ca ati fi una si aceeasi? happy

" Cine se aseamana se aduna " laughing

anonim_4396

Modus operandi happy

anonim_4396

Acum aș plânge la aceste afirmații. Sincer. sad
Habar nu aveți cum este Rosa de fapt. Mă rog asta dacă este așa cum susțineți voi, adică now "QweenOfSword"
M-a hărțuit pur și simplu în privat. Deci nu am să tac deși nici nu o să o bârfesc prea tare, că nu sunt fană bârfă, dar da, m-a hărțuit în privat și dpmdv este o frustrată și invidioasă, deoarece aparent eu știu și să vorbesc cu TPUașii. Mi-a dat chiar sfaturi să nu vă mai bag atât în seamă și că de fapt acest forum nu e pentru a "socializa" chipurile. Nici nu vreau să amintesc că mi-a luat și viața la "râs" ăi dezbătut. Așa că, nici o glumă să nu aud despre invidioasa Rosa. I-am dat block, nici măcar Violletei nu i-am dat block, dar tipei ăsteia da, și o să plec și eu de aici, însă mă tot rog de TPU să-mi dezactiveze contul și nu vor deloc se pare. happy
Și nu ați vrea să știți ce mai spunea și despre voi, oamenii ci care eu chiar m-am împrietenit pe TPU. Deci dacă tu crezi că eu aș fi cumva asemuită cu o Rosa "șarpe" te înșeli miss, ahhh tot îmi vine să te strig pe numele vechi laughing) dar nu vreau să-ți distrug anonimatul. happy

P. S. Îmi pare până și rău că noi două am vorbit de Rosa și am "visat" că am fi ieșit toate 3. Trist că mi-am irosit astfel de vise cu numele ei pe buzele mele. laughing)
Mă rog, dacă pe tine te mai place, poți ieși oricând cu ea (pe mine clar nu, a și avut grijă în mesajele kilometrice să-mi spună clar că nu mă place), nu mă supăr, dar mie mi s-a tăiat și de ea și de TPU și chiar și de ideea că Rosa chiar ar fi o persoană bună.

P. S.2 Vezi că mi-am dezactivat și wappul deoarece chiar am vrut să evadez din online. Eu când îs paranoică, chiar îs. Deci dacă ai nevoie de ceva (God, iar îmi vine să te strig pe numele tău) ne auzim la telefon. Doar acolo voi fi, o perioadă mi-am dezactivat tot. laughing) Și chiar ieri am vrut să-ți dau mesaj, să-ți povestesc de Rosa, dar îmi arăta că "mesajul nu s-a trimis" apoi am renunțat.

Printre care vreau să-mi dezactivez și insta-ul și Facebook-ul deoarece acolo mă urmăresc elevii, au vrut să mă înregistreze pe la școală, noroc că i-am prins cu telefonul în flagrant, și i-am mințit că nu activez pe nicio rețea socială, deci îmi e teamă "să nu mă prindă" cu minciuna. Dar mai tare să nu mă trezesc cu vreun filmuleț inopinant și vreo etichetare. Deci am de gând să le dezactivez și pe acelea, doar că, habar nu am cum. laughing)

anonim_4396

Imi pare sincer rau ca pleci sad, sper totusi ca motivul plecarii tale nu se dovedeste a fi de fapt tocmai aceasta comparatie intre voi?!

Oricum, fiecare floare cu parfumul ei... Trist ca pleci, site-ul iti va duce lipsa! Poate, odata cu plecarea ta imi voi lua si eu la revedere de la site...

" Eu când îs paranoică, chiar îs. "
paranoica in ce sens? laughing

La fel, daca doresti ma poti contacta telefonic happy daca doresti, mai putem pastra legatura prin SMS, macar sa stiu ca esti ok, insta din pacate nu am avut niciodata, deci nu prea stiu la ce foloseste, la ce e bun happy, cat despre Facebook am pus o intrebare pe aici pe treaba asta...