| SilentRain a întrebat:

Dacă oamenii sunt povesti, tu ce gen ai fi?
Tu ai o poveste? Ai spus povestea ta cuiva vreodata?

19 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Aș fi o poveste dark fantasy plină de mister iar erou ar fi mai degrabă personajul negativ...Sună interesant. Aș putea să-ncep s-o scriu de mâine. laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O poveste ca Baronul Munkhausen.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu as fi o propozitie, ca "Ana are mere".
Pentru ca nu am drame, nu pun accent pe actiune, iubesc confortul si adun chestii (nu doar materiale).

| Drimmero a răspuns:

Tragico-comica, am momente cand mai dau cu piciorul binelui si dupa rad de penibilul situatiei

| Freya1 a răspuns:

Drama amestecată cu dragoste si un pic de acțiune.
Toată viața mea e o poveste, chiar am scris o dată.
Da am spus-o.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Yuri rolling on the floor. Da, simt că am trăit 100 de ani. Am spus fragmente, nu cred că aș putea să zic pe scurt prin câte mizerii am trecut și nici nu-mi place să mă plâng, oricum.

| Dismally a răspuns:

O poveste de groaza.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Crede-ma numai Dumnezeu stie povestea mea.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Am o rugaminte la tine citeste povestea asta te rog eu mult iti multumesc https://www.tpu.ro/......r-eu-cu_1/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O poveste încâlcita laughing
Da, am.Am spus-o si aici, varianta prescurtata.
In realitate, unei singure persoane.Nu cred ca i-ar pasa altcuiva.
Dar tu?

| TristanTzara a răspuns:

Ași fi o poezie dadaistă. Adică să fim serioși, Tristan Tzara laughing

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Am o poveste. Am avut un vis când aveam vârsta de 15 ani.În vis eram 3 persoane:eu, o fată mai mare cu 3 ani decât mine și un bărbat mai mare cu 15 ani. Pe fată o rețin foarte bine:brunetă, de înălțime apropiată de a mea și foarte inteligentă. Toți eram îmbrăcați într-un fel de halate, fără cordon, de culoare cenușie. Noi trei eram singuri într-un loc unde nu aveam nevoie de mâncare, nu aveam gură și vorbeam prin telepatie. Acolo erau doar gânduri pozitive. Pe noi 3 nu ne intereseasa faptul că nu avem bani de facturi deoarece acolo nu aveam nevoie de bani. Când m-am trezit din visul acela am considerat că acolo e adevărata mea casă și după ce mi se termină viața de aici, de pe pământ o să ajung tot acolo. Ce părere aveți? Aștept comentarii.

| SilentRain explică (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Dacă mori în pamant ajungi, nu te mai duci la nici o casa

| IonutCG90 a răspuns:

~Ceva dramatic sincer.
~Da, am spus-o câtorva persoane. Poate și asta mă face sa fiu tot mai singur. Nu-i bai, fiecare ne purtăm cruceawinking

| Endoryus a răspuns (pentru IonutCG90):

De asta e bine sa iti pastrezi acea poveste pentru tine. Multi ar face mai bine sa faca asa ceva.

| IonutCG90 a răspuns (pentru Endoryus):

Naah. Nu am ce ascundehappy.

| Endoryus a răspuns (pentru IonutCG90):

Oricine are ceva de ascuns. Ca e mai mult sau mai putin interesant, asta e partea a 2a.

| IonutCG90 a răspuns (pentru Endoryus):

Pe bune, pentru cine vine cu intentii curate la mine, chiar n-am absolut nimic de ascuns. Si-s convins că-s mai mulți ca mine.

| Rhea44 a răspuns:

O poveste de groaza combinata cu dragoste... nimănui nu ii pasa laughing)