Aș fi o poveste dark fantasy plină de mister iar erou ar fi mai degrabă personajul negativ...Sună interesant. Aș putea să-ncep s-o scriu de mâine.
Yuri . Da, simt că am trăit 100 de ani. Am spus fragmente, nu cred că aș putea să zic pe scurt prin câte mizerii am trecut și nici nu-mi place să mă plâng, oricum.
Am o poveste. Am avut un vis când aveam vârsta de 15 ani.În vis eram 3 persoane:eu, o fată mai mare cu 3 ani decât mine și un bărbat mai mare cu 15 ani. Pe fată o rețin foarte bine:brunetă, de înălțime apropiată de a mea și foarte inteligentă. Toți eram îmbrăcați într-un fel de halate, fără cordon, de culoare cenușie. Noi trei eram singuri într-un loc unde nu aveam nevoie de mâncare, nu aveam gură și vorbeam prin telepatie. Acolo erau doar gânduri pozitive. Pe noi 3 nu ne intereseasa faptul că nu avem bani de facturi deoarece acolo nu aveam nevoie de bani. Când m-am trezit din visul acela am considerat că acolo e adevărata mea casă și după ce mi se termină viața de aici, de pe pământ o să ajung tot acolo. Ce părere aveți? Aștept comentarii.
Drama amestecată cu dragoste si un pic de acțiune.
Toată viața mea e o poveste, chiar am scris o dată.
Da am spus-o.
Dacă mori în pamant ajungi, nu te mai duci la nici o casa
Tragico-comica, am momente cand mai dau cu piciorul binelui si dupa rad de penibilul situatiei
Eu as fi o propozitie, ca "Ana are mere".
Pentru ca nu am drame, nu pun accent pe actiune, iubesc confortul si adun chestii (nu doar materiale).
~Ceva dramatic sincer.
~Da, am spus-o câtorva persoane. Poate și asta mă face sa fiu tot mai singur. Nu-i bai, fiecare ne purtăm crucea
Am o rugaminte la tine citeste povestea asta te rog eu mult iti multumesc https://www.tpu.ro/......r-eu-cu_1/