| VibeTrix a întrebat:

Daca omul se trage din maimuta, conform teoriei darwiniste, de ce mai exista in prezent maimute? Logic ar fi sa se transforme si acestea in om, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Omul nu se trage din maimuța,omul este o primata,primatele sunt mai evoluate, fiecare primata s-a adaptat la mediul ei, avem masele de minte care demonstrează ca eram vânătorii plus alte organe care numai sunt folositoare azi, omul face parte din regnul animal, sunt dovezii multe, cei care spun ca nu e adevărat nu au habar ce înseamna evoluția, ei cred ca pisicile nasc câini sau ca maimuțele sau trezit ca fiind oamenii, exista forme de tranziție intre ceea ce am fost cândva și azi, de asta exista mai multe rase umane, dar suntem o singura specie, da suntem diferiți fata de alte primate pentru ca avem un neuro cortex mare

80 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sper sa ma înțelegi, omul și cimpanzeul din prezent au strămoș comun, nu exista o singura specie de maimuțe și mai multe, de ce cainii nu se transforma în lupii sau invers? nu s-a transformat maimuțele în oamenii, vorbim de o teoria validata mereu de Știința, evoluția nu înseamna transformarea unei specii și adaptarea la mediu apropo o specie nu se transforma în una existenta, acum milioane de ani nu existau nici oamenii nici cimpanzeii, ca sa ne facem înțeleși, primatele de azi nu existau atunci, dacă mai ai întrebări le poți adaugă

http://descopera-stiinta.blogspot.ro/......ia%20umana

| VibeTrix explică (pentru RAY):

Mersi, eu credeam ca deodata ce se spune ca omul se trage din maimuta, ar fi fost normal sa capete asemanarile omului. Dar din ce ai spus tu mai sus, m-ai lamurit.happy

Stiu ca omul nu se trage din maimuta, m-am referit ca sunt oameni care considera asta. Ai dreptate happy

| RAY a răspuns (pentru VibeTrix):

Http://www.ziarulevenimentul.ro/......20456.html
https://destepti.ro/......gricultori

stiinta nu este o credinta, nu trebuie sa crezi, te poti convinge singura, am facut un blog special pentru voi, dar uni prefera ignoranta, si in ignoranta traiesc mereu, creierul tampeste daca nu il hranesti cu informatie noua, e dovedit stiintific

| ColdHeart a răspuns (pentru RAY):

Unii* always.

| RAY a răspuns (pentru ColdHeart):

Ich spreche kein Englisch

Too bad

| RAY a răspuns (pentru ColdHeart):

))))))))))))) prima mea iubire a fost limba engleza

Si a mea smug
ps: si eu vreau sa invat germana, imi place ca e considerata dificila.

Omul nu se trage din maimuța,omul este o primata,primatele sunt mai evoluate, fiecare primata s-a adaptat la mediul ei, avem masele de minte care demonstrează ca eram vânătorii plus alte organe care numai sunt folositoare azi, omul face parte din regnul animal, sunt dovezii multe, cei care spun ca nu e adevărat nu au habar ce înseamna evoluția, ei cred ca pisicile nasc câini sau ca maimuțele sau trezit ca fiind oamenii, exista forme de tranziție intre ceea ce am fost cândva și azi, de asta exista mai multe rase umane, dar suntem o singura specie, da suntem diferiți fata de alte primate pentru ca avem un neuro cortex mare

| RAY a răspuns:

Gata cu cearta, hai sa discutam civilizat despre stiinta

Mai degraba despre Al doilea Razboi Mondial.

| drutzix a răspuns (pentru RAY):

laughing Mie imi place cearta, a fost prea multa drama cu Userul anului, trebuie sa ma destresez cumva

| RAY a răspuns (pentru drutzix):

Nu vad ce drama a fost, a fost un vot democratic

| anonimg a răspuns:

Cred ca a fost o categorie de maimute care a refuzat sa se modernizeze. laughing)

| LoveSleep a răspuns:

Dacă omul teoretic devine din ce în ce mai inteligent pe parcursul vieții, unii de ce sunt la fel de proști?

| OldSoul a răspuns:

Cine stie, poate au suferit de vreo mutatie.

| Sn4k3 a răspuns:

Stramos comun bossule, gaseai pe google in 2 sec daca scriai intrebarea acolo.

| Superior a răspuns:

Asta e lucrul care da rekt la toate aceste afirmatii happy

| VibeTrix explică (pentru Superior):

Cam dawinking

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Asta da rekt celor care habar nu au ce inseamna teoria evolutiei, adn, genetica

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Si ce zici de "rekt"-ul asta? De ce nu se mai fac oameni din pamant? Si din coaste? Inteligentu lu peste care esti. AStept raspuns.

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista deja o explictie, ca noul lor mod de formare este prin sex dar ma rog...

Tu chiar ai iq de maimuta daca nu iti dai seama ce ai spus. Asa sta treaba si la maimute, inteligentule. Desi, cum multi au spus mai sus, nu ne tragem direct din maimute.

| VibeTrix explică:

Mooooooor! God. Nu cred. Vrei sa iti fac cadou "dictionar pentru prosti"? fix asa se cheama. Mai usor cu jignirile, ca eu nu m-am luat de educatia ta, cu toate ca nu o ai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VibeTrix):

Ete, fas. Acum dai inapoi. Copii astia, praf de tot. Ma asteptam la mai mult.

Mai, poate sunt prost. Tu nu ai de unde stii. Dar cine citeste posturile la intrebarea asta, clar vede nivelul tau de prostie, falsitate si ipocrizie. Si clar ca nu ai cei 7 ani de acasa.

Ai 12 ani? Ah,inteleg acum. Esti baietas de cartier care sta cu bunica in casa,bunica-ta e foarte credincioasa dar tu ai invatat de la altii de seama ta ca daca il blestemsi pe Iisus si esti ateu ca e la moda in ziua de azi. Te simti impacat cu gandul de a muri dar te pisi pe tine daca apare un rottweiler la usa. Nu de alta,dar continuand aceasta discutie cu dansa,tu doar iti arati prostia mai mult. Nu condam pe nimeni pentru ce crede,poti crede in Buda,Allah, reincarnare, orice, nu te judec dar in acest topic ai dat dovada de o prostie de la care nu ma pot abtine, facand niste afirmatii idioate si comportandu-te ca un om fara "scrupule" ca sa nu jignesc.

Cum am zis la ultima mea intrebare, mi s-a dat 3 luni sa traiesc pe cand aveam doar 16 ani. Si nu, nu m-am rugat si alte chestii copilas. Altu care zice ca stau cu bunica in casa. Sunt curios, tu de fapt faci asta? laughing Ca vad ca bagati mereu chestia asta si din ce am vazut in ultimii 6 ani de TPU, de fapt sta mereu invers povestea. Daca tu esti indipendent, eu imi sterg maine contul rolling on the floor. Dar hai sa fim seriosi, si tu stai si cercesti bani de inghetata de la mamica, ca toti copilasii tari in gura de pe aici. Stai linistit, nu eu dau dovada de prostie. Dupa intrebarile tale, sunt sigur ca nu sunt eu ala care da dovada de asa ceva. Prind curaj cand iti vad intrebarile, crede-ma.

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

Ce judeci tu pe oricine de aici? Uita-te la tine, omule si dupa daca te vezi perfect judeca. Ceea ce nu e cazul. Cred ca e ora de culcare si mamica te cheama in patut.

Iar dai dovada de ipocrizie. De ce judeci pe altul daca nu iti place sa fii judecata. Uite, deja cineva ti-a scris ceva inteligent, eu nu imi mai bat capul. "Ai fata de spate de te ascunzi folosind 'aifonu"? Sau vrei sa cread lumea ca esti stilata si ai bani dar tu esti o taranca si iti face buricul drifturi pe coloana vertebrala de foame laughing
Viitorul tau e pe marginea drumului"

Ps. Nu imi mai scrie prapadito in privat. DOar imi arati cat de praf esti. Si nu mai pomeni de "mamica" si taticul ca dintre noi 2, tu esti singura care inca mananca mancare facuta de parinti si stai pe banii lor. Macar nu mai pomeni, doar te faci mai mult de rahat. Nici macar rahatul ala de telefon nu il ai din munca ta. Eu as tacea daca as fi in locul tau.

Nu stiu de ce imi examinezi mie poza de profil, esti idiot rau... Cocalar, nu? Te dai mare barosan pe TPU, dar tu o lasi pe mamica ta fara banuti. Trebuie sa intelegi ca mamica ta e dusa pe dn1 sa iti faca un viitor si tu te comporti asa? Needucat mic. Nu e frumos, nu mai ii lua banii prin munca cinstita pe care o practica pe autostrada. I’m sorry ca am ajuns la chestii personale, dar nu m-am putut abtine. Oricum dau dovata de superioritate in fata ta, deci te rog sa ma lasi imi pace si sa te culci naibii!

Ce credincios esti tu cu un astfel de vocabular, comportament, etc cand vine vorba de religie? Te intreaba un om care crede in Dumnezeu. happy

Esti credincios? Caci in trecut spuneai ca religia nu e nimic mai mult decat un basm. Ma rog, vorbele mele adresate acestor useri nu sunt asa grave si "patrunzatoare" incat sa le fac vreun rau, adica acel individ avand 12 ani mai mult ca sigur rade cand aude ca cineva il face prost, cu atat mai mult cand ii arati degetul mic.

A crede intr-un Dumnezeu nu e echivalent cu a crede in Biblie, care da, pare un basm si o istorie pe jumatate adevarata a poporului evreu.

Imi poti explica te rog credinta ta? Sunt curios, tu alegi daca sa fie o idee principala sau un roman.

Pur si simplu, cred intr-o divinitate si ma comport normal, asa cum imi dicteaza mie constiinta, nu suport fanatismul religios, nu suport certurile pe teme religioase si totodata nu cred in niciun fel de eshatologie.

Asta include si afterlife?

Dex.ro/eshatologie

Stiu ce inseamna eshatologie dar nu gasesc termenul intru-totul egal cu "afterlife'.

Teoretic, inseamna si judecata de apoi, acum m-am uitat si eu mai bine in dictionar si vad ca nu e trecuta si aceasta conotatie, scuza-ma. Nu, nu cred in viata de apoi.

| FaraNumePls a răspuns:

Da, mor

| VibeTrix explică (pentru FaraNumePls):

Ar fi bine sa chemi ambulanta.

| drutzix a răspuns:

Ia-ma doamne laughing
Daca omul este facut din noroi, conform ipotezei crestine, de ce mai exista noroi? Logic ar fi ca tot noroiul sa se transforme in oameni, nu-i asa?

Intr-o nota mai serioasa omul nu se trage din maimute are stramos comun cu ele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Nu copia raspunsurile altora domne.

| VibeTrix explică (pentru drutzix):

Nu stiu ce ai tu cu noroiul, cred ca te caracterizeaza. Si apropo, scuza-ma, dar din poza aia de profil, imi vine sa vomit laughing)

Asta stie el sa faca cel mai bine, da’ in fine

Referitor la ce ai zis de poza lui Drutzix. e haios. Sincer. O aschilopata face misto de un slabanog rolling on the floor.

| Superior a răspuns (pentru drutzix):

Ce prosti pot fi unii...ma rog.
E o chestiune total diferita. Dumnezeu a creat primii oameni din pamant, apoi urmatoarele generatii de oameni urmau sa fie combinatia iubirii dintre alti oameni, adica sexul.

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Si intrebarea e copiata deci imi permit.
Apropo, bine ca esti tu gras laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Nu sunt gras asa ca sac sac tongue. Cel putin eu nu o zic cu rautate. Cum ti-am zis, am fost si eu ca tine.

Mai bine invata sa scrii si dupa vorbesti cu mine, ai inteles?winking Pe cine faci tu aschilopata? Te caracterizezi. Macar eu am poza de profil cu mine, nu ca voi sa-mi fie frica de cum arat. Ce incult laughing

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-am dat seama, glumeam si eu.

| drutzix a răspuns (pentru Superior):

"Ce prosti pot fi unii...ma rog." - Te refereai la tine, nu? Stai linistit nu toata lumea poate fi desteapta.

Partea aia era in gluma daca nu sti sa faci diferenta lasa-te de TPU

Prin cuvantul "prost", te caracterizezi, nu? laughing Schimba-ti si tu poza aia de profil ca imi vine sa borasc

Spune-mi si mie te rog atunci, cum te-a educat tatal tau? sa faci misto de unul de care nu iti place cum arata? Sa judeci cartea dupa coperti? Asa te-a educat? Nici macar nu taci. Si ma faci pe mine prost. Ti-am zis eu, tu esti genul de om care vede paiul din ochiul celuilalt dar nu busteanul din propiul ochi.

Nu inteleg de ce te legi de familia mea, nu are sens. Macar parintii mei stiu cu cine vorbesc aici, cu niste prosti. Nu ca tine sa ma *********pe ascuns si sa ma uit la filme ***** cand mami si tati sunt plecati laughing se vede ca ai 13 ani, na... asta e

E haios ca aduci asa cuvinte in discutie. Ma refer la " Nu ca tine sa ma *********pe ascuns si sa ma uit la filme ***** cand mami si tati sunt plecati laughing se vede ca ai 13 ani, na... asta e". Sa fie asta oare o reflexie la ce faci tu de fapt? Am ghicit bine? Nu raspunde. ORicum nu te crede nici dracu.

Ba, esti prost. Chiar tu ai zis mai devreme ca ai 13 ani, prostule. si zici de mine ca am... ce copilas fara viitor.

ZIsesem ca 12 nu 13. Uite, pana si oligofrenul ala care se crede superior (doar in prostie poate ) stie sa scrie varsta corecta. Si ma faci pe mine prost, memorie de mangusta ce ai laughing. Clar sunt foooarte fara viitor. Niciodata nu o sa ajung un model ca tine rolling on the floor. O persoana falsa si ipocrita care ii judeca pe altii doar pentru cum arata. Ce role model o sa ajungi tu, mama mama.

| drutzix a răspuns (pentru VibeTrix):

laughing, alta replica nu ai gasit decat 'cine zice ala e"? rolling on the floor Am vazut si prosti cu imaginatie dar tu nu esti una dintre ei.
Ai fata de spate de te ascunzi folosind 'aifonu"? Sau vrei sa cread lumea ca esti stilata si ai bani dar tu esti o taranca si iti face buricul drifturi pe coloana vertebrala de foame laughing
Viitorul tau e pe marginea drumuluiwinking

Cine e hitler? cine e eva Braun? himmler?

Te-a bagat cineva in seama? Culca-te, ca e tarziu. Prostii mereu se vor simti destepti....Haha, bune glumele alea. de unde le-ai luat? din wc cumva? Ce aberatii spui laughing Ultima fraza pe care ai spus-o....scuza-ma, dar si tu ai fost facut acolo? Ca stii prea multe.

Destul de gresita si neclara explicatie tinand cont ca Adam a avut 3 fii, iar Cain il ucide pe Abel. Cum au aparut femei pentru ei, nu spune nici Biblia. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Dau mesajul asta sa vada educatia ta de 2 bani care o ai de acasa. Nici nu esti in stare sa insulti in fata, ci prin mesaje. Copil facut pentru alocatie. https://imgur.com/FRjDFpI

Crezi ca imi faci ceva daca dai mesajul tuturor? Deloc, din contra, arat lumii cat de prost esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fi fost o maimuta mai speciala, este doar un mit nu sunt destule dovezi care sa sustina totul.
Teoria evolutiei este ca si cum ai spune, daca 2 oameni de culoare se reproduc destul timp pot deveni albi sau chinezi, nu se intampla. Trebuie sa fie acel ADN pentru a schimba culoarea pielii si infatisarii.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este un mit man,sunt destule dovezii nu a fost nici o maimuta speciala,doi negri daca fac sex vor naste un negru,nu asa au aparut rasele, culoarea alba am dobandit o cand am ajung in europa, de asta cu cat te indepartezi de africa cu atat oamenii sunt mai deschisi la culoare, chinezi au o gena a lor o, mutatie ca ochii albastri, verzi

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

In asta cred dar nu cred in selectia naturala, daca o specie nu poate supravietui in modul ei inconjurator moare, nu are in ce sa evolueze oricat timp ar trece, in afara de schimbarea pielii, ochilor si foarte putine chestii chiar si asta s-a intamplat in foarte mult timp.

Hai sa vedem un exemplu, 5 iepurași sunt la polul nord, 3 sunt albi iar 2 sunt negri, cei trei albi sunt mereu în atenția animalelor prădătoare,astfel iepurași negri se vor reproduce,asta e un exemplu,sunt mai multe mecanisme,ca la om,bărbați înalți sunt preferați femeilor,femeile tinere,fertile,frumoase sunt preferatele bărbaților, sa nu uitam de calamitățile naturale care se petrec, dispariția dinozaurilor sa datorat unui fenomen astronomic, venit din cer, un asteroid, astfel mamiferele mici au putut sa se reproducă mai mult, în natura 10, 20% din masculi se reproduc, evoluția nu are un scop și da sunt animale care sau adaptat sute de milioane de anii gen crocodilul sunt altele care mereu evoluează, selecția naturala, sexuala, calmități etc toate produc schimbări mici care în timp duc la schimbări mai mari, câini nu o sa evolueze în pisici sau în alta specie de animale asa nici noi, microevoluție și macroevoluție

Ce inseamna pentru tine sa evolueze? in ce anume sa evolueze in alta specie? pai am scris ca o specie nu evolueaza in alta specie existenta

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Preselectia este adevarata, dar am mai vazut exemplu cu girafe ca in timp gatul lor s-a lungit pentru a putea ajunge la hrana, asta nu se intampla fara preselectie din partea masculilor. Cum la om din doi oameni mici, nu este nici o sansa sa iasa un copil inalt de aceea exista preselectia pentru a da viata la un material mai bun, dar nu se poate o schimbare fara acea gena deja existenta.

De asta exista diversitate man, sa stii ca stiinta nu e o credinta, poate nu stim inca multe, dar in prezent este cel mai buna teorie care o avem

| VictorFenrir a răspuns:

De fapt teoria spune ca omul are un stramos comun cu maimutele

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| owlAndreeaIrina a răspuns:

Cercetatorii au demonstrat, din cate stiu eu, ca, de fapt, omul nu se trage din maimuta. Cei drept, noi si maimutele avem stramosi comuni, dar am evoluat in directii diferite.