| VibeTrix a întrebat:

Daca omul se trage din maimuta, conform teoriei darwiniste, de ce mai exista in prezent maimute? Logic ar fi sa se transforme si acestea in om, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Omul nu se trage din maimuța,omul este o primata,primatele sunt mai evoluate, fiecare primata s-a adaptat la mediul ei, avem masele de minte care demonstrează ca eram vânătorii plus alte organe care numai sunt folositoare azi, omul face parte din regnul animal, sunt dovezii multe, cei care spun ca nu e adevărat nu au habar ce înseamna evoluția, ei cred ca pisicile nasc câini sau ca maimuțele sau trezit ca fiind oamenii, exista forme de tranziție intre ceea ce am fost cândva și azi, de asta exista mai multe rase umane, dar suntem o singura specie, da suntem diferiți fata de alte primate pentru ca avem un neuro cortex mare

80 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Asta e lucrul care da rekt la toate aceste afirmatii happy

| VictorFenrir a răspuns:

De fapt teoria spune ca omul are un stramos comun cu maimutele

| VibeTrix explică (pentru Superior):

Cam dawinking

| FaraNumePls a răspuns:

Da, mor

| VibeTrix explică (pentru FaraNumePls):

Ar fi bine sa chemi ambulanta.

| OldSoul a răspuns:

Cine stie, poate au suferit de vreo mutatie.

| RAY a răspuns:

Sper sa ma înțelegi, omul și cimpanzeul din prezent au strămoș comun, nu exista o singura specie de maimuțe și mai multe, de ce cainii nu se transforma în lupii sau invers? nu s-a transformat maimuțele în oamenii, vorbim de o teoria validata mereu de Știința, evoluția nu înseamna transformarea unei specii și adaptarea la mediu apropo o specie nu se transforma în una existenta, acum milioane de ani nu existau nici oamenii nici cimpanzeii, ca sa ne facem înțeleși, primatele de azi nu existau atunci, dacă mai ai întrebări le poți adaugă

http://descopera-stiinta.blogspot.ro/......ia%20umana

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Asta da rekt celor care habar nu au ce inseamna teoria evolutiei, adn, genetica

| VibeTrix explică (pentru RAY):

Mersi, eu credeam ca deodata ce se spune ca omul se trage din maimuta, ar fi fost normal sa capete asemanarile omului. Dar din ce ai spus tu mai sus, m-ai lamurit.happy

| VibeTrix explică (pentru RAY):

Stiu ca omul nu se trage din maimuta, m-am referit ca sunt oameni care considera asta. Ai dreptate happy

| RAY a răspuns (pentru VibeTrix):

Http://www.ziarulevenimentul.ro/......20456.html
https://destepti.ro/......gricultori

stiinta nu este o credinta, nu trebuie sa crezi, te poti convinge singura, am facut un blog special pentru voi, dar uni prefera ignoranta, si in ignoranta traiesc mereu, creierul tampeste daca nu il hranesti cu informatie noua, e dovedit stiintific

| ColdHeart a răspuns (pentru RAY):

Unii* always.

| RAY a răspuns (pentru ColdHeart):

Ich spreche kein Englisch

Too bad

| RAY a răspuns (pentru ColdHeart):

))))))))))))) prima mea iubire a fost limba engleza

Si a mea smug
ps: si eu vreau sa invat germana, imi place ca e considerata dificila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Si ce zici de "rekt"-ul asta? De ce nu se mai fac oameni din pamant? Si din coaste? Inteligentu lu peste care esti. AStept raspuns.

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista deja o explictie, ca noul lor mod de formare este prin sex dar ma rog...

| LoveSleep a răspuns:

Dacă omul teoretic devine din ce în ce mai inteligent pe parcursul vieții, unii de ce sunt la fel de proști?

| drutzix a răspuns:

Ia-ma doamne laughing
Daca omul este facut din noroi, conform ipotezei crestine, de ce mai exista noroi? Logic ar fi ca tot noroiul sa se transforme in oameni, nu-i asa?

Intr-o nota mai serioasa omul nu se trage din maimute are stramos comun cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Tu chiar ai iq de maimuta daca nu iti dai seama ce ai spus. Asa sta treaba si la maimute, inteligentule. Desi, cum multi au spus mai sus, nu ne tragem direct din maimute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Nu copia raspunsurile altora domne.

| VibeTrix explică (pentru drutzix):

Nu stiu ce ai tu cu noroiul, cred ca te caracterizeaza. Si apropo, scuza-ma, dar din poza aia de profil, imi vine sa vomit laughing)

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

Asta stie el sa faca cel mai bine, da’ in fine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VibeTrix):

Referitor la ce ai zis de poza lui Drutzix. e haios. Sincer. O aschilopata face misto de un slabanog rolling on the floor.

| Superior a răspuns (pentru drutzix):

Ce prosti pot fi unii...ma rog.
E o chestiune total diferita. Dumnezeu a creat primii oameni din pamant, apoi urmatoarele generatii de oameni urmau sa fie combinatia iubirii dintre alti oameni, adica sexul.

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Si intrebarea e copiata deci imi permit.
Apropo, bine ca esti tu gras laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Nu sunt gras asa ca sac sac tongue. Cel putin eu nu o zic cu rautate. Cum ti-am zis, am fost si eu ca tine.

| VibeTrix explică (pentru anonim_4396):

Mai bine invata sa scrii si dupa vorbesti cu mine, ai inteles?winking Pe cine faci tu aschilopata? Te caracterizezi. Macar eu am poza de profil cu mine, nu ca voi sa-mi fie frica de cum arat. Ce incult laughing