Omul nu se trage din maimuța,omul este o primata,primatele sunt mai evoluate, fiecare primata s-a adaptat la mediul ei, avem masele de minte care demonstrează ca eram vânătorii plus alte organe care numai sunt folositoare azi, omul face parte din regnul animal, sunt dovezii multe, cei care spun ca nu e adevărat nu au habar ce înseamna evoluția, ei cred ca pisicile nasc câini sau ca maimuțele sau trezit ca fiind oamenii, exista forme de tranziție intre ceea ce am fost cândva și azi, de asta exista mai multe rase umane, dar suntem o singura specie, da suntem diferiți fata de alte primate pentru ca avem un neuro cortex mare
Sper sa ma înțelegi, omul și cimpanzeul din prezent au strămoș comun, nu exista o singura specie de maimuțe și mai multe, de ce cainii nu se transforma în lupii sau invers? nu s-a transformat maimuțele în oamenii, vorbim de o teoria validata mereu de Știința, evoluția nu înseamna transformarea unei specii și adaptarea la mediu apropo o specie nu se transforma în una existenta, acum milioane de ani nu existau nici oamenii nici cimpanzeii, ca sa ne facem înțeleși, primatele de azi nu existau atunci, dacă mai ai întrebări le poți adaugă
http://descopera-stiinta.blogspot.ro/......ia%20umana
Http://www.ziarulevenimentul.ro/......20456.html
https://destepti.ro/......gricultori
stiinta nu este o credinta, nu trebuie sa crezi, te poti convinge singura, am facut un blog special pentru voi, dar uni prefera ignoranta, si in ignoranta traiesc mereu, creierul tampeste daca nu il hranesti cu informatie noua, e dovedit stiintific
Si ce zici de "rekt"-ul asta? De ce nu se mai fac oameni din pamant? Si din coaste? Inteligentu lu peste care esti. AStept raspuns.
Exista deja o explictie, ca noul lor mod de formare este prin sex dar ma rog...
Dacă omul teoretic devine din ce în ce mai inteligent pe parcursul vieții, unii de ce sunt la fel de proști?
Ia-ma doamne
Daca omul este facut din noroi, conform ipotezei crestine, de ce mai exista noroi? Logic ar fi ca tot noroiul sa se transforme in oameni, nu-i asa?
Intr-o nota mai serioasa omul nu se trage din maimute are stramos comun cu ele.
Tu chiar ai iq de maimuta daca nu iti dai seama ce ai spus. Asa sta treaba si la maimute, inteligentule. Desi, cum multi au spus mai sus, nu ne tragem direct din maimute.
Referitor la ce ai zis de poza lui Drutzix. e haios. Sincer. O aschilopata face misto de un slabanog .
Si intrebarea e copiata deci imi permit.
Apropo, bine ca esti tu gras
Nu sunt gras asa ca sac sac . Cel putin eu nu o zic cu rautate. Cum ti-am zis, am fost si eu ca tine.
Mai bine invata sa scrii si dupa vorbesti cu mine, ai inteles? Pe cine faci tu aschilopata? Te caracterizezi. Macar eu am poza de profil cu mine, nu ca voi sa-mi fie frica de cum arat. Ce incult
lplostonyou întreabă:
anonim_4396 întreabă: