| VibeTrix a întrebat:

Daca omul se trage din maimuta, conform teoriei darwiniste, de ce mai exista in prezent maimute? Logic ar fi sa se transforme si acestea in om, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Omul nu se trage din maimuța,omul este o primata,primatele sunt mai evoluate, fiecare primata s-a adaptat la mediul ei, avem masele de minte care demonstrează ca eram vânătorii plus alte organe care numai sunt folositoare azi, omul face parte din regnul animal, sunt dovezii multe, cei care spun ca nu e adevărat nu au habar ce înseamna evoluția, ei cred ca pisicile nasc câini sau ca maimuțele sau trezit ca fiind oamenii, exista forme de tranziție intre ceea ce am fost cândva și azi, de asta exista mai multe rase umane, dar suntem o singura specie, da suntem diferiți fata de alte primate pentru ca avem un neuro cortex mare

80 răspunsuri:
| drutzix a răspuns (pentru RAY):

laughing Mie imi place cearta, a fost prea multa drama cu Userul anului, trebuie sa ma destresez cumva

| RAY a răspuns (pentru drutzix):

Nu vad ce drama a fost, a fost un vot democratic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Ce credincios esti tu cu un astfel de vocabular, comportament, etc cand vine vorba de religie? Te intreaba un om care crede in Dumnezeu. happy

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti credincios? Caci in trecut spuneai ca religia nu e nimic mai mult decat un basm. Ma rog, vorbele mele adresate acestor useri nu sunt asa grave si "patrunzatoare" incat sa le fac vreun rau, adica acel individ avand 12 ani mai mult ca sigur rade cand aude ca cineva il face prost, cu atat mai mult cand ii arati degetul mic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Destul de gresita si neclara explicatie tinand cont ca Adam a avut 3 fii, iar Cain il ucide pe Abel. Cum au aparut femei pentru ei, nu spune nici Biblia. happy

anonim_4396

A crede intr-un Dumnezeu nu e echivalent cu a crede in Biblie, care da, pare un basm si o istorie pe jumatate adevarata a poporului evreu.

Imi poti explica te rog credinta ta? Sunt curios, tu alegi daca sa fie o idee principala sau un roman.

anonim_4396

Pur si simplu, cred intr-o divinitate si ma comport normal, asa cum imi dicteaza mie constiinta, nu suport fanatismul religios, nu suport certurile pe teme religioase si totodata nu cred in niciun fel de eshatologie.

Asta include si afterlife?

anonim_4396

Dex.ro/eshatologie

Stiu ce inseamna eshatologie dar nu gasesc termenul intru-totul egal cu "afterlife'.

anonim_4396

Teoretic, inseamna si judecata de apoi, acum m-am uitat si eu mai bine in dictionar si vad ca nu e trecuta si aceasta conotatie, scuza-ma. Nu, nu cred in viata de apoi.

| VibeTrix explică (pentru sd190):

Si eu cand vad ca tu n-ai creier.

| Sn4k3 a răspuns:

Stramos comun bossule, gaseai pe google in 2 sec daca scriai intrebarea acolo.

| owlAndreeaIrina a răspuns:

Cercetatorii au demonstrat, din cate stiu eu, ca, de fapt, omul nu se trage din maimuta. Cei drept, noi si maimutele avem stramosi comuni, dar am evoluat in directii diferite.

| anonimg a răspuns:

Cred ca a fost o categorie de maimute care a refuzat sa se modernizeze. laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| VibeTrix explică (pentru sd190):

Te-a bagat cineva in seama?

| 1231242 a răspuns (pentru sd190):

Trebuie să vezi câtă plăcere perversă au să se facă ca la ușa cortului, e clar că unul dintre ei are chef de caterincă sau e ceva futere pe care nu o înțeleg, cocoșul meu... oricum caterincă e bine să faci între prieteni în cocoșul meu, nu pe net cu străini, dar de dragul caterincii... aștept să fiu înjurat:*