| mihaela0205 a întrebat:

Dacă părinții tăi nu l-ar accepta pe prietenul tău/nu ar accepta-o pe prietena ta sub nicio formă, ce ai face?

13 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Consider ca in multe privinte, ei au ultimul cuvant.Dar este prietenul meu si decizia asta o pot face doar eu.As vorbi cu ei si cred ca m-ar intelege si daca nu eu tot as continua relatia pana consider eu, nu cand considera ei. Sper ca te-am lamutir.Pa,pa.

| măcheamăăăî a răspuns:

Nimic,probabil i-as asculta.Dar sa-mi dea motive intemeiate.Si depinde si de varsta, ca daca mama unei fetite de 13 ani nu-l accepta pe prietenul ei golanel de 19 ani (spre exemplu) e de inteles.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Atâta timp cât tipul e ok şi eu îl iubesc m-ar durea undeva de părerea părinţilor mei. Însă părinţii mei nu sunt genul, deci nu s-ar întâmpla aşa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atât timp cât este prietenul meu şi îl iubesc nu mă interesează ce spun alţii, însă le-aş cere nişte motive întemeiate pentru care nu îl plac.
Părinţii nu ar trebui să se bage prea mult în zona asta.Nişte sfaturi cred că sunt de-ajuns. Dacă nu ar fi băiatul potrivit ar trebui să mă lase pe mine să descopăr asta.Cred că aş sta de vorbă cu ei şi le-aş explica, însă ei nu sunt genul care să se bage prea mult în deciziile mele.
Ţie trebuie să îţi placă de el nu altora.

| mihaela0205 explică (pentru anonim_4396):

De-ar intelege si mama happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaela0205):

Tatăl tău înţelege?

El nu stie, din cauza asta nu am amintit de el

| Doηηa a răspuns:

Incerc din rasputeri sa le schimb parerea, mai ales daca il iubesc enorm pe iubitul meu si oricum nu l-asi lasa doar ca asa vor parintii mei.

anonim_4396

Păi şi de ce nu îi spui? Poate dacă el înţelege o să-i explice şi mamei tale. Dacă nu vrei să îi spui încearcă să mai vorbeşti tu cu mama ta. Cere-i nişte argumente întemeiate.Şi dacă tot nu înţelege nu o mai băga în seamă. Dacă tu crezi că el e băiatul potrivit rămâi cu el.Dar ai grijă să nu regreţi mai târziu în caz că te desparţi de el.

anonim_4396

Poate că şi mama ta are nişte motive pentru care nu îl place. Gândeşte-te şi la ce spune ea.Nu ştiu cum e prietenul tău dar poate spune ceva adevărat şi vrea doar să te protejeze.

E o poveste lungă happy dar mama are o părere foarte proastă despre el pentru că, de fapt, nici nu îl cunoaște. și nu am cum să-i explic

anonim_4396

Nu ştiu ce să zic...Îmi pare rău pentru voi. Poate că va înţelege până la urmă dacă va ajunge să îl cunoască.

| ILoveWeekends a răspuns:

Daca baiatul e Ok, iar parintii gresesc si si-au format o parere gresita atunci ma intalnesc cu el pe ascuns, dar daca parintii au dreptate atunci voi asculta de ei