Consider ca in multe privinte, ei au ultimul cuvant.Dar este prietenul meu si decizia asta o pot face doar eu.As vorbi cu ei si cred ca m-ar intelege si daca nu eu tot as continua relatia pana consider eu, nu cand considera ei. Sper ca te-am lamutir.Pa,pa.
Nimic,probabil i-as asculta.Dar sa-mi dea motive intemeiate.Si depinde si de varsta, ca daca mama unei fetite de 13 ani nu-l accepta pe prietenul ei golanel de 19 ani (spre exemplu) e de inteles.
Atâta timp cât tipul e ok şi eu îl iubesc m-ar durea undeva de părerea părinţilor mei. Însă părinţii mei nu sunt genul, deci nu s-ar întâmpla aşa ceva.
Atât timp cât este prietenul meu şi îl iubesc nu mă interesează ce spun alţii, însă le-aş cere nişte motive întemeiate pentru care nu îl plac.
Părinţii nu ar trebui să se bage prea mult în zona asta.Nişte sfaturi cred că sunt de-ajuns. Dacă nu ar fi băiatul potrivit ar trebui să mă lase pe mine să descopăr asta.Cred că aş sta de vorbă cu ei şi le-aş explica, însă ei nu sunt genul care să se bage prea mult în deciziile mele.
Ţie trebuie să îţi placă de el nu altora.
Incerc din rasputeri sa le schimb parerea, mai ales daca il iubesc enorm pe iubitul meu si oricum nu l-asi lasa doar ca asa vor parintii mei.
Păi şi de ce nu îi spui? Poate dacă el înţelege o să-i explice şi mamei tale. Dacă nu vrei să îi spui încearcă să mai vorbeşti tu cu mama ta. Cere-i nişte argumente întemeiate.Şi dacă tot nu înţelege nu o mai băga în seamă. Dacă tu crezi că el e băiatul potrivit rămâi cu el.Dar ai grijă să nu regreţi mai târziu în caz că te desparţi de el.
Poate că şi mama ta are nişte motive pentru care nu îl place. Gândeşte-te şi la ce spune ea.Nu ştiu cum e prietenul tău dar poate spune ceva adevărat şi vrea doar să te protejeze.
E o poveste lungă dar mama are o părere foarte proastă despre el pentru că, de fapt, nici nu îl cunoaște. și nu am cum să-i explic
Nu ştiu ce să zic...Îmi pare rău pentru voi. Poate că va înţelege până la urmă dacă va ajunge să îl cunoască.
Daca baiatul e Ok, iar parintii gresesc si si-au format o parere gresita atunci ma intalnesc cu el pe ascuns, dar daca parintii au dreptate atunci voi asculta de ei
AndrewTate7789 întreabă: