Sa-i spun unei fete ca o iubec, sa-i dau profei de romana cu un bulgare dupa cap, sa-i fac un frecus aleia de fizica si de chimie ca nu le suport si dupa sa dorm, mult si bine.
Mi-as indeplini toate fanteziile cu iubita mea, as face-o si cu soacra-mea, dupa m-as duce sa fac rost de 10 milioane de euro, mi-as cumpara un ferrari si o casa de lux, iar de restul as mai cumpara un elicopter.
1: Rata la banca
2: Baie
3:Ii zic lui fraierul ala ca tin la el
4: Scriu intr-un caiet de matematica povestea vieti mele
5. Ascult muzica
Nu stiu ce mai poti face daca stii ca mai ai o saptamana de trait cred ca esti destul de devastat incat sa te mai gandesti cum sa pusti din degete.
Probabil as aduna anumite persoane cu care m-am inteles bine sau am avut divergente le-as dezvalui tot ce am gresit, ascuns sau simtit si as astepta sa mor impacata ca nu am ramas cu nimic pe suflet
1- Aș spune "Te iubesc" unor oameni dragi.
2- Jefui o bancă.
3- Jumătate din bani i-aș dona unui spital de pediatrie, un sfert celor dragi.
4- Ciocolată.
5- Avion- destinație exotică
Intr-o saptamana nu voi avea timp sa fac nimic din ce-mi propun, le voi face in scarba,, cu gandul ca n-o sa mai fiu, nu o sa ma bucur de acele lucruri, mintea imi va sta doar la sfarsit.
1.Sa nu ma chinui la moarte
2.Sa am familia alaturi
3.Sa-mi vad echipa cum ridica sus trofeul,, ala ar fi momentul in care mi se prelungeste viata
Cam atat, celelalte cuvinte sunt de prisos
Intrebarea mea are rolul de a te face sa descoperi ce e mai important pentru tine. Deci ce ai raspuns e ceva important pentru tine. Spune-i ca o iubesti. (Asta e important)
1) aș degusta toate sortimentele de ciocolată și prăjituri din lume.
2) m-aș îmbăta, doar sa vad cum e.
3) aș ține un discurs fiecarui membru al familiei despre cât de mult îi iubesc/urăsc.
4) aș vrea ca ai mei să-mi îndeplinească dorința de a-mi dona organele.
5) aș vrea să fiu martora unui miracol.
1.Port conversatie de adio cu unele persoane
2.Merg la munte, apoi la mare
3.Ma imbat
4.Intru live pe Facebook pentru punctul 5
5.Incerc sa sparg o banca, iar daca e sa fiu prins ma sinucid.
RAY întreabă: