Ei zic ca ai putea sa ii incluzi pe toti, si pe romani, huni sau avari.
Mai ales ca Dacia a fost provincie romana iar hunii si avarii au avut asezari importante si in tara noastra.
O data am citit pe Facebook ca capitala avarilor s-ar fi aflat undeva langa Timisoara.
Stii ceva despre daci? daca ai vrea iti trimit in privat ce am facut pana acum.Am gasit eu cativa dar m-am impotmolit...ca nu gasesc datele exacte.Pe net amgasit ca zalmoxis ar fi primul care a trait cu peste 500 de ani inainte de iisus, si am mai pus cativa de pe wiki ca am vazut ca apare acolo succesor si precedesor la fiecare dar eu am facut materialul asta acum 3 zile si acum mi-am dat seama ca dupa burebista dacia s-a facut in 4-5 si fiecare avea alt rege.Si nu stiu cum sa o continui adica sa continui cu deceneu care a fust dupa burebista fix acolo la sarmisegetuza sau sa-i pun pe toti gen pe fiecare din fiecare regiune. Daca ai timp iti arat materialul il am pe ytb postat.Dar trebuie sa-l repar ca am descoperit noi chestii.Am descoperit ca prin 1000-1100 au mai fost cativa romanasi care aveau armate de bulgari si romani combinate, am mai descoperit unii care erau prin transilvania
Constantin200787 întreabă: