anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă rămâi corigent cu 4 pe primul semestru, pe al doilea îţi trebuie măcar 6 nu? Şi dacă rămâi şi pe al doilea, dai corigenţa in tomană. Dacă nu treci nici atunci.Rămâi repetent?

8 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Da,dacă nu treci nici atunci rămâi corigent\ă.

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Dacă rămâi origent pe primul semestru, pe al doilea trebuie să ai media 5.5 sau 6.
Da, dacă nu iei corijarea rămâi repetent.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

1.Da
2.Da
3.Da
Deci, "da" la toate intrebarile. (Robotel idiot- nu ma lasa sa scriu doar "da"!)

| Urzi23 a răspuns:

Dar ce se intimpla nu te duce mintea sa pui mina la carte? Cit de distrus trebuie sa fi sa nu iei nici o amarita de corigenta? Sa nu zici ca este la Religie rolling on the floor

| Asdffd a răspuns (pentru Urzi23):

Nu te gandesti ca poate nu despre mine e vorba?straight faceIn fine e o intrebare ca toate celelalte.

| Urzi23 a răspuns (pentru Asdffd):

Nu sari la mine ca nu sunt vinovat cu nimic, eu nu aveam de unde sa stiu cine este musteriul. Poti sa il sfatuiesti sa puna mina la carte ca nu il jupoaie de viu, hai sa fim seriosi cit de,,,,,, sa fie un om sa nu ia o medie de 6 pe semestrul 2 Fac scoala cei fara o mina si au invatat sa scrie cu stinga, daca omul are vointa si dupa 3 luni de spital pune mina pe carte si recupereaza. Omul chiar trintit pe jos trebuie sa se ridice in 4 labe apoi in 3 apoi in 2 si sa nu se lase invins de soarta,omul este facut sa lupte cu greutatile vietii avind ca sprijin in ce face bun pe Dumnezeu.
Sunt atitea exemple in neamul Romanesc de oameni care nu au fost invinsi de soarta, au pilotat avioane fara picioare, altul nascut fara miini scrie cu piciorul.Hai sa fim seriosi musteriul ce motiv are

| Asdffd a răspuns (pentru Urzi23):

Deci acum serios.Ce legatura are raspunsul tau, ambele raspunsuri.Eu am pus o intrebare, iar tu daca doresti raspunzi.Ce legatura are intrebarea mea cu cartile, cu avioanele si cu greutatile vietii.Eu am intrebat despre corigenta.

| Urzi23 a răspuns (pentru Asdffd):

O medie aritmetica sa o faci se invata in clasele 1-4 deci nu te inteleg deoarece nu ai habar de ceva atit de simplu.