Nu as vrea sa ma gandesc la moarte, dar daca as lasa mostenire as lasa viata mea:X...cultura pe care o aveam(din mom. ce am murit) si lucrurile mele, as prefera ca multe dintre ele sa li se duca copiilor sarmani:X... m-as simti bine de sus vazand ca lucrurile mele le pot folosi si altora, nu numai mie...
Hainele, produsele pentru par, machiaje, calculator, telefon si ce mai e prin birou
Niste rate la credite pentru nevoi personale glumeam. Nu am cui sa las averea, dar am simtul umorului
Pai... las ca mostenire sotului meu un blestem. sa nu scape de mine niciodata, chiar daca as muri
nu pot sa-l las... daca nu pot, nu pot
Lucrurile mele si recunostiinta mea,ca daca n-am apucat sa-mi fac avere, macar astea doua sa le las
In afara de vila din Nice, hotelul Malibu din Mamaia, Bougaty-ul din garaj, cele 4 milioane $ din banca, cele 12000 hectare din pipera si iahtul personal... nimic
Eu las multe... pc-ul, multe reviste, haine, mp3-ul, farduri, camera mea, tv-ul, telefonul, si ce o mai fi prin birou (nici eu nu mai stiu)
Cand m-am nascut eram intr-o stare deplorabila asa ca medicul care a asistat la nasterea mea mi-a pus in mana un stilou si o foaie sa scriu testamentul ca nu se stia cat o sa mai traiesc si in incubator nu prea erau sanse sa stau ca pe timpul lui ceasca se taia lumina la fiecare jumatate de ora.
Atunci a fost primul si ultimul testament in format blank.....il mai am si acum dar nu se poate adauga nimic in el...bye
Lu bunica o crema antirid, mamei ursuletu meu madalinutzi da sa nu-l pupe pe botic k doar eu am voie, tatalui nimic , si lu unchiu 10 lei din pusculita mea, nu mai mult, s sa mai puna si el acolo cate ceva sa-si ia masina odata aaa si lu sor'mea aceeas soarta k a mea ce rea sunt
anonim_4396 întreabă: