Deci crezi ca toate vor BDSM, doar ca le restrange societatea.
Vedea-o-as pe caste.
Nu am reușit să-l întrec pe ăla de a dat răspuns înaintea și după tine
Mai multe man,dar sunt constranse de societate, religie,misogismul masculin sa le reprime,nu uita ca barbati mereu au vrut ca sexualitatea feminina sa nu existe inclusiv azi, oare de ce mulsulmanele poarta acele haine care le acopera tot corpul? pentru ca le e frica de sexualitatea feminina, iti aduc aminte ca cele mai bogate, educate, savante tari sunt cele feminine, asta e adevarul
Ai spus ca fata aceea isi dorea sa fie dominata si torturata si ca de fapt majoritatea isi doresc asta. Probabil ca mai multe fete decat femei in toata firea. Sa nu generalizam totusi acest fenomen pentru toate femeile. Unele mai vor si sa domine sau cel putin sa nu fie dominate. It's about standards, man. And ego.
Acum 35 minute | RAY a răspuns (pentru InYourMind):
Imi amintesc ca imi spunea o fata cu cat imi creezi mai multa suferinta cu atat te doresc mai mult, desigur ca am intrerupt experimentul, spunea ca cea iti doreste nu este ceea ce cred barbati, societatea, iti dorea un viol, violenta, agrezivitate verbala, corporala, sa fie torturata
am scris eu ca majoritatea de ce minti?
Ma amuzat chesia asta.
Man religia are scop bun asupra societatii, le tine sub control.
Asa este, ai scris "mai multe" in raspunsul catre el ("Mai multe man, dar sunt constranse de societate,"). Insa, daca ne uitam la cate fete isi spun doleantele pe net din toata lumea sau cate fete apreciaza acest fenomen, putem spune ca au devenit o majoritate. And then again, nu am spus nici ca e rau, nici ca e bun acesta, fiecare simte diferit in felul lui si il percepe diferit.