| laSoledad a întrebat:

Daca s-ar organiza un bal/banchet/petrecere cu utiizatorii cei mai implicati de pe TPU, ce tematica i-ati da? Cine credeti ca ar fi:
1. miss si misterul balului?
2. betivul balului?
3. cuplul care s-ar certa toata seara? dar cuplul care a disparut deja de la petrecere?
4. tipul straight-from-the-office?
5. dar cei prajiti inca dinainte de inceputul petrecerii?
6. grupul de fete care merg intotdeauna la baie?
7. tipul/tipa retras(a) si plictisitor(oare)?
8. tipul/tipa care se pune pe spus povesti existentiale dupa cateva pahare de gin si are in jurul ei/lui vreo 9-10 gura-casca?
9. cel care face poze si video-uri la orice?
10. cea/cel are se-ntrece in figuri pe ringul de dans?
11. tipul care incearca sa agate fetele cu orice pret?
12. tipa care se intreaba dupa daca a ramas insarcinata dintr-un contact sexual neprotejat la petrecere?
13. tipul pedant care sta sa bea la bar? dar grupul de geeks care-s implicati in discutiile lor profunde?
14. tipul/tipa care ia parte pentru prima data la un eveniment social?
15. tipa care invidiaza vestimentatia celorlalte?
16. tipa care te sfatuieste sa nu te prajesti prea tare, ca maine ai serviciu/scoala?
17. tipul care a adus cea mai multa bautura la petrecere?
18. tipul care e-n plus, dar la cat de beat e, accepta sa ajunga in portbagajul masinii?
19. soferul precaut dupa petrecere?
20. tipul/tipa care crede ca mai bine ar fi stat acasa toata seara pe TPU?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Deci crezi ca toate vor BDSM, doar ca le restrange societatea. happy
Vedea-o-as pe caste. laughing

109 răspunsuri:
| GirlOnline81 a răspuns:

20. Cu cine sa mai stea pe TPU, daca toti sunt la petrecere?
laughing

| RAY a răspuns (pentru Catrice):

Nu ai tu portabaj de burta mea

| RAY a răspuns (pentru GirlOnline81):

Astea sunt basme, nu o sa existe niciodata asa ceva

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

Nu am 'portabaj' rolling on the floor

Kofferraum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8. InYourMind

Ma urasti dar tot ma bagi in seama, ce romantic

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am reușit să-l întrec pe ăla de a dat răspuns înaintea și după tine laughing

Bine atunci, nu te mai baga în seama, te ignor, te pun pe lista neagra, te scot de la prieteni de pe toate rețelele de socializare unde nu te am și încheiem discuția.

Ceva de genul i spunea lui Dr House toti, dar a continuat toate sezoanele cu ei

Tu nu ești star de cinema, deci cu tine se poate rolling on the floor

Nici vorba de asa ceva, pur simplu femeile de sindromul Stockholm

Imi amintesc ca imi spunea o fata cu cat imi creezi mai multa suferinta cu atat te doresc mai mult, desigur ca am intrerupt experimentul, spunea ca cea iti doreste nu este ceea ce cred barbati, societatea, iti dorea un viol, violenta, agrezivitate verbala, corporala, sa fie torturata

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Ca ai dat tu de una pusa pe BDSM, nu dovedeste nimic. laughing
Acuma crezi ca toate se vad in latex?

| laSoledad explică (pentru RAY):

Isi dorea si ea ce vedea pe internet. Insa femeile intregi la cap nu au sindromul asta.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Mai multe man,dar sunt constranse de societate, religie,misogismul masculin sa le reprime,nu uita ca barbati mereu au vrut ca sexualitatea feminina sa nu existe inclusiv azi, oare de ce mulsulmanele poarta acele haine care le acopera tot corpul? pentru ca le e frica de sexualitatea feminina, iti aduc aminte ca cele mai bogate, educate, savante tari sunt cele feminine, asta e adevarul

| RAY a răspuns (pentru laSoledad):

De ce consideri natura umana ca fiind o nebunie?

Consider ca fiecare are fantezi sexuale care nu trebuie sa fie puse intr o categorie

| laSoledad explică (pentru Plato):

Waa, cum a venit raspunsul asta! laughing Funda!

Ai spus ca fata aceea isi dorea sa fie dominata si torturata si ca de fapt majoritatea isi doresc asta. Probabil ca mai multe fete decat femei in toata firea. Sa nu generalizam totusi acest fenomen pentru toate femeile. Unele mai vor si sa domine sau cel putin sa nu fie dominate. It's about standards, man. And ego.

Acum 35 minute | RAY a răspuns (pentru InYourMind):
Imi amintesc ca imi spunea o fata cu cat imi creezi mai multa suferinta cu atat te doresc mai mult, desigur ca am intrerupt experimentul, spunea ca cea iti doreste nu este ceea ce cred barbati, societatea, iti dorea un viol, violenta, agrezivitate verbala, corporala, sa fie torturata

am scris eu ca majoritatea de ce minti?

Tu din nou intelegi ce vrei tu, ceea ce nu are legatura cu ce am scris eu

Unde am scris eu ca majoritatea vor BDSM sau toate cum a inteles plato? de ce faceti afirmati mincinoase despre mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ma amuzat chesia asta.

Man religia are scop bun asupra societatii, le tine sub control.

Asa este, ai scris "mai multe" in raspunsul catre el ("Mai multe man, dar sunt constranse de societate,"). Insa, daca ne uitam la cate fete isi spun doleantele pe net din toata lumea sau cate fete apreciaza acest fenomen, putem spune ca au devenit o majoritate. And then again, nu am spus nici ca e rau, nici ca e bun acesta, fiecare simte diferit in felul lui si il percepe diferit.

Mai multe inseamna toate, nu stiam, nu inseamna nici macar majoritatea, mai multe persoane, incepe de la doua, trei persoane, de asta exista cuv majoritate, toate

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Desigur ca da, s-a vazut asta in 1000 de ani de evul mediuwinking

Ei, de ce sa mai dam inapoi acum? La cat de multe sunt, au format si ele o majoritate a lor. laughing

Bla,bla nu esti atent cand citesti ceva, ma deranjeaza faptul ca le bagi intr o categorie aiurea, natura umana nu este o categorie, este o complexitate

Ma deranjeaza cand esti neatent, alta era intrebarea.