Deci crezi ca toate vor BDSM, doar ca le restrange societatea.
Vedea-o-as pe caste.
Ce tot ai omule cu inteligenta,inteligenta nu are legătura cu sănătatea unui om, inteligenta este ceva fictiv creat de om, percepția inteligentei este relativa, unele femei ca si barbati pot avea anumite tendinte spre anumite lucruri, lasa inteligenta sub medie, peste medie, in viata conteaza sa stii sa manipulezi pe alti nu sa fi inteligent
Nici nu era vorba de sănătate schimbi subiectul fiindcă nu știi sa răspunzi, nu?! Sănătatea nu e relativa?! Spui ca ești sănătos, dar nu știi decât prea târziu ca ai vreo boala. Spui că ești bolnav, dar de fapt nu e nimic real (=ipohondrie).
Ți-aș mai spune câteva, dar o sa șteargă unii răspunsul. Pe scurt, nu înțelegi ca ce ai scris 《asta abdica : 'pur simplu femeile de sindromul Stockholm'》nu are nici un sens?!
Eu sunt 7. Retras si plictisitor care se uita gura casca...
Ray stie ce spune nu se refera la nici un sindrom, se refera la diferitele orgii sexuale care se intampla "underground" de nu se vad la suprafata sau nu sunt in locuri normale.
De exemplu 12. Cum sa intrebe asa ceva? Adicã nimeni nu si-a dat seama ca a avut contact sexual in timpul petrecerii
Ma, orgiile sunt una, sindromul ala e altceva.
12 e o fantezie, trebuie ori sa fii mort de beat ori nebun ca sa nu-ți dai seama de asta.
Numarul 12 l-am pus ca o referinta ironica la multe fete care pun intrebari idioate pe site-ul asta, cerandu-ne parerea daca sunt sau nu insarcinate ca urmare a unui contact sexual neprotejat. Sunt multe intrebari si povestiri idioate pe tema asta pe site, incat toata lumea le-a vazut macar o data.
Sunt pe-aici din noiembrie 2012, dar sub alte forme, am facut si pauze. Cine mai stie.
Avand in vedere ca nici nu ma baga in seama cred ca am nimerit varsta corecta.