| laSoledad a întrebat:

Daca s-ar organiza un bal/banchet/petrecere cu utiizatorii cei mai implicati de pe TPU, ce tematica i-ati da? Cine credeti ca ar fi:
1. miss si misterul balului?
2. betivul balului?
3. cuplul care s-ar certa toata seara? dar cuplul care a disparut deja de la petrecere?
4. tipul straight-from-the-office?
5. dar cei prajiti inca dinainte de inceputul petrecerii?
6. grupul de fete care merg intotdeauna la baie?
7. tipul/tipa retras(a) si plictisitor(oare)?
8. tipul/tipa care se pune pe spus povesti existentiale dupa cateva pahare de gin si are in jurul ei/lui vreo 9-10 gura-casca?
9. cel care face poze si video-uri la orice?
10. cea/cel are se-ntrece in figuri pe ringul de dans?
11. tipul care incearca sa agate fetele cu orice pret?
12. tipa care se intreaba dupa daca a ramas insarcinata dintr-un contact sexual neprotejat la petrecere?
13. tipul pedant care sta sa bea la bar? dar grupul de geeks care-s implicati in discutiile lor profunde?
14. tipul/tipa care ia parte pentru prima data la un eveniment social?
15. tipa care invidiaza vestimentatia celorlalte?
16. tipa care te sfatuieste sa nu te prajesti prea tare, ca maine ai serviciu/scoala?
17. tipul care a adus cea mai multa bautura la petrecere?
18. tipul care e-n plus, dar la cat de beat e, accepta sa ajunga in portbagajul masinii?
19. soferul precaut dupa petrecere?
20. tipul/tipa care crede ca mai bine ar fi stat acasa toata seara pe TPU?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Deci crezi ca toate vor BDSM, doar ca le restrange societatea. happy
Vedea-o-as pe caste. laughing

109 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Catrice):

Bla,bla e cum vreau eu, daca eu spun ca nu am generalizat, asa e, tu poti intelege ce vrei nu ma intereseaza

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

《pur simplu femeile [AICI MA AI UITAT SA SCRII CEVA, NU CREZI?!] de sindromul Stockholm》
Sau acum îți demonstrezi nivelul de inteligenta sub medie?

Ce tot ai omule cu inteligenta,inteligenta nu are legătura cu sănătatea unui om, inteligenta este ceva fictiv creat de om, percepția inteligentei este relativa, unele femei ca si barbati pot avea anumite tendinte spre anumite lucruri, lasa inteligenta sub medie, peste medie, in viata conteaza sa stii sa manipulezi pe alti nu sa fi inteligent

Nici nu era vorba de sănătate laughing schimbi subiectul fiindcă nu știi sa răspunzi, nu?! Sănătatea nu e relativa?! Spui ca ești sănătos, dar nu știi decât prea târziu ca ai vreo boala. Spui că ești bolnav, dar de fapt nu e nimic real (=ipohondrie).
Ți-aș mai spune câteva, dar o sa șteargă unii răspunsul. Pe scurt, nu înțelegi ca ce ai scris 《asta abdica : 'pur simplu femeile de sindromul Stockholm'》nu are nici un sens?!

Pe viitor hai sa ne evitam, bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Eu sunt 7. Retras si plictisitor care se uita gura casca...

Ray stie ce spune nu se refera la nici un sindrom, se refera la diferitele orgii sexuale care se intampla "underground" de nu se vad la suprafata sau nu sunt in locuri normale.

De exemplu 12. Cum sa intrebe asa ceva? Adicã nimeni nu si-a dat seama ca a avut contact sexual in timpul petrecerii thinking

Perfect de acord.
Comportamentul tău virtual spune multe despre cum ești și în realitate.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma, orgiile sunt una, sindromul ala e altceva.
12 e o fantezie, trebuie ori sa fii mort de beat ori nebun ca sa nu-ți dai seama de asta.

| Endoryus a răspuns (pentru Catrice):

Deci tu ai maturitatea mentala a uneia de 17 ani in realitate?

| laSoledad explică (pentru anonim_4396):

Numarul 12 l-am pus ca o referinta ironica la multe fete care pun intrebari idioate pe site-ul asta, cerandu-ne parerea daca sunt sau nu insarcinate ca urmare a unui contact sexual neprotejat. Sunt multe intrebari si povestiri idioate pe tema asta pe site, incat toata lumea le-a vazut macar o data.

| laSoledad explică (pentru Catrice):

Nr. 12 l-am pus ca o referinta ironica la multe fete care pun intrebari idioate pe site-ul asta, cerandu-ne parerea daca sunt sau nu insarcinate ca urmare a unui contact sexual neprotejat. Sunt multe intrebari si povestiri idioate pe tema asta pe site, incat toata lumea le-a vazut macar o data.

| Catrice a răspuns (pentru laSoledad):

Ma, alea sunt în parte idioate fiindcă exista condiții în care nu pot rămâne dacă o fac neprotejat.
Întrebări mai... minunate... sunt cele gen 'rămân gravida dacă am făcut an@l' rolling on the floor

| laSoledad explică (pentru RainmakerX):

Sunt pe-aici din noiembrie 2012, dar sub alte forme, am facut si pauze. Cine mai stie.

| RAY a răspuns:

InYourMind multumesc de compliment, din moment ce ma jignesti non stop ce sa spun

| Plato a răspuns (pentru Catrice):

Mie-mi plac aia de 11 ani care ne intreaba de marimea "penisului". laughing
Lui nu-i ajunge peste margine la wc, da' el are penis, si vrea "contacte sexuale".

| Catrice a răspuns (pentru Plato):

Și se mai și plâng ca e mica și ca vor s-o mărească rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Endoryus):

Nu-i cam mult?

| Emazio a răspuns:

Eu cred ca 5 sau 8

| Endoryus a răspuns (pentru anonim_4396):

Avand in vedere ca nici nu ma baga in seama cred ca am nimerit varsta corecta.