| T0T a întrebat:

Dacă să zicem vă găsiți partenerul/partenera de viață(o relație care presupunem că va dura până la finalul vieții), credeți că dragostea voastră față de acea persoană se va risipi în timp datorită obișnuinței și rutinei zilnice? Credeți că acest lucru e inevitabil sau nu? De ce?

Răspuns Câştigător
| Persidaaa a răspuns:

Cred cu tărie că dragostea adevărată -aia care ține o viață- chiar există. Și mai cred și că sunt foarte puțini oameni cei care o găsesc. Poate un caz la o mie. Iar cei ce o găsesc nu este neaparat să fie împreună.
Am fost "tristuță" să mă gândesc că cel mai probabil părinții mei nu sunt acel caz. Se iubesc, dar nu este "acea iubire".
Pupici!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

God, I hope so.
am simtit ca fac atac de panica, astm si de claustrofobie numai la gandul ca o sa fiu cu o singura persoana tot restul vietii.

| RAY a răspuns:

Eu cred ca omul e poligam si monogamia e un mit asta cred si asta a descoprtit stiinta, omul vrea mereu ceva nou, noi interese care sal suprinda, de cele mai multe ori relatile mnogame de lunga durata sunt compromisuri atat, nu inteleg de ce sa faci sex doar cu o singura persoana toata viata? cand viata e asa diversa de ce sa te obligi sa lupti impotriva naturi tale umane

| OldSoul a răspuns:

In mod cert se va risipi, sau hai, sa fiu optimist si sa spun ca doar se va diminua.

| Drimmero a răspuns:

Te plictisesti intr-un moment de sentimenele repetate pentru o persoana. Trebuie sa fie o persoana speciala ca s-o iubesc toata viata mea, altfel nu-mi explic...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Dar nu e mereu asa. Mereu te lasi purtat de stiinta big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... atunci daca s-ar intampla asta... aia nu ar mai fi dragoste nu?
Dragostea in sensul ei adevarat ar trebui sa dureze mereu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai la intrebarea asta it dai seama ca fiecare o sa raspunda diferit,pai nu avem de unde sa stim depinde si de ce persoana avem in viata noastra in astfel de situatii trebuie sa fim convinsi si hotarati ca noi chiar vrem sa fim cu aceea persoana pe care o iubim s-ar putea ca acele sentimente pe care le-am avut candva sa se schimbe la batranete dar asta nu ar insemna neaparat ca nu mai tii la ea ci faptul ca dupa atata timp de cand te-ai acomodat cu prezenta ei in permanenta in viata ta nu mai este acel sentiment coplesitor cand simteai fluturasi in stomac pentru aceea persoana daca ea sta mereu langa tine si locuiti impreuna nu o sa mai fie ca la tinerete ca atunci cand stateai noaptea gandindu-te la ea si restul cred ca ai inteles ideea.
Nu cred ca acest lucru e inevitabil depinde si de felul de cum decurge relatia de casatorie si/sau de concubinaj intre cei doi parteneri exista anumite conditii pe care ei trebuie sa le accepte, trebuie sa aiba respect reciproc, sinceritate, incredere si mai presus de toate iubire daca nu mai exista iubire intre cele doua persoana atunci nu mai are sens ca acea relatie sa continue, dragoste cu forta nu se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va iubiti caracterul si personalitatea, clar ca iubirea aia o sa dureze.

| MaliciousDeath a răspuns:

Daca o mai condimentezi pe ici, pe colo si ai norocul sa nu fii intr-o relatie cu cel mai monoton si conservator om, cred ca supravietuieste.