Ray, vreau sa intelegi, fiindca tie cumva, nu-ti intra la cap: exteriorul este primul lucru de care te izbesti. Asta este realitatea si este valabila atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Pai daca doar sufletul conteaza de ce pun ele pret pe fizicul lor?
Tu Probabil nu intelegi ce inseamna suflet
Sufletul ãsta mai greu cu el. Sufletul iti e purificat când nu duci o viata fara vicii, desfranari, sexualitate, dependenta asta incearca sa-ti bage la cap Plato si cu tipa aia. Dar tu o cam iei pe aratura. Si crezi ca ne-am uita dupã balene ca doar sufletul conteaza, conteaza pe naiba
Pentru ca fetele sunt conștiente ca bărbații se uita la frumusețe. La bărbați e adevărat ca mai contează și firea lui nu numai fizicul, adică poate compensa. Pe lângă fizic contează și carisma. Sufletul contează la fel de mult pentru ca în final după ce treci de aspect dacă nu ti place și emoțional și nu rezonezi cu persoana cealaltă, relația nu tine, adică dacă toate sunt bune la final faza cu sufletul e testul final
In primul rand ai un interes cand te atrage x, acel interes te face sa vrei sa cunosti persoana respectiva, desigur apoi personalitatea, dar de aia nu poti fi sigura niciodata, de asta ma indoiesc de basmele cu doar sufletul conteaza pentru cum reusesc alea sa cunosca personalitatea unui om si daca reusesc de ce sunt dezamagite apoi?
Asta e de admis ca noi punem mai mult accent pe fizic. Dar tu crezi ca o fatã nu poate compensa de acea bariera?
Tu nu vezi ca alea spun ca doar sufletul conteaza, desigur ca si eu stiu asta
Interesele nu sunt neapărat meschine. Dacă o tipa se căsătorește cu un tip pentru ca îl vede de casa, familist cu capul pe umeri nu cred înseamnă că stă din interes. E un subiect destul de complicat, de multe ori nu îți dai seama nici tu ca om de ce faci anumite alegeri, e greu sa filozofezi pe tema asta
Eu urasc minciuna, ipocrizia, nu caut confirmari, confirmarile le dovedeste faptele, iar realitatea mi-a dovedit ca fizicul conteaza
"Pentru ca fetele sunt conștiente ca barbatii se uita la frumusete."
Mi-e milă de cele care accepta ca tot ce au de oferit e frumusetea si stau pe post de bibelou. Apoi se plâng ca le înșală. Pai normal ca te înșală daca reprezinti doar un obiect.
Daca ar intelege ca ar trebui apreciate pentru mult mai mult decat frumusete, femeile s-ar emancipa pe planul asta si n-ar mai imbiba perne cu lacrimi.
Unele au facut-o, dar un numar îngrijorător de mic. Dovada sta faptul in discutie, ca petrec mult prea mult timp la salon decat cu o carte. Foarte trist.
Cred ca asteptarile tuturor ar trebui sa fie foarte mari.
Doar ca, daca te vad ultra-machiata si aranjata, ma gandesc ca asta e punctul tau forte, aparenta, deci sa nu ma astept la prea multe pe alt plan. Asta nu trebuie sa se confunde cu a nu avea deloc grija cand iesi in lume, dar excesul de zel se vede (urat) si strica.
Luciul de buze e una, dublu strat Savana cu trafaletul e alta. In plus, 99% din barbati prefera frumusetea naturala, ca gletul pe spaclu le aminteste de munca.
Sa nu mai zic de chestii precum zgarda aia neagra la gat, centura neagra in felatii, "chocker" sau cum ii zice, aia e moartea pasiunii.
Asa este ce e mult strica. O femeie trebuie sa fie stilata si sa se adapteze ocaziei la care este prezenta. Machiajul natural merge pe zi, la birou, la intalniri obisnuite, daca e petrecere de seara merge si cel strident. Sunt cateva reguli. Nu te lua nici tu dupa aparente. Discuta intai cu ea si trage pe urma concluzia
anonim_4396 întreabă: