Atat timp cat esti buna, nimeni nu te mai intreaba de teoria relativitatii.Aspectul vinde.Ma mir ca inca nu stii asta
Nu s-a dovedit ca parul blond ara vea vreo legatura cu prostia, insa in cazul tau, vazand ce intrebari pui, da.
Tu sti cel mai bine si elena udrea e blonda
andreea banica
andreea spataru
cameron diaz
jenifer aniston
toate sunt blonde si nu cred ca sunt proaste, dar asa va stie lumea si asa va ramane mereu cu sloganul asta esti blonda, esti proasta
Nu.niciodata culoarea parului nu va arata inteligenta.
Eu urasc lumea care face glume fata de blonde.ca domnule ca daca e blonda este proasta. e cea mai tampit lucru care l-am auzit vreodata.
Nu! - daca ai sa cauti, ai sa vezi ca, in urma cu cateva luni, am postat existenta unui site sau blog: "siblondelegandesc.com", parca!
Nu, nu inseamna ca esti proasta daca esti blonda. Dar daca ai pus o astfel d eintrebare, asta denota faptul ca ori esti prea mica ori ar trebui sa ma mai gandesc si eu la raspunsul pe care ar trebui sa ti-l dau
Este doar un stereotip, nu poate culoarea părului să dovedească inteligența omului.
Am un test pentru tine daca vrei sigur ca afli daca esti proasta>
Imagineaza-ti ca ai o cada plina cu apa.Langa ai o lingura si o galeata.
Acum trebuie sa scoti apa din cada.Cum vei proceda?(neavand alte lucruri la indemana)
Gandeste-te.
Te-ai gandit?
Raspuns corect:Un om inteligent scoate dopul de la cada Tu ce raspuns ai dat? Spune sincer!
Si eu sunt blonda dar sunt sigura ca nu sunt proasta si nici tu!
sunt doar niste aberatii pentru blondele sunt cele mai frumoase\\\\!
*tu ala cu 150 %. vezi ca inseamna 1. 5
Daca esti blonda nu inseamna ca esti proasta. sunt blonda si nu sunt proasta. Daca pui intrebari de astea esti proasta . Scuze, serios. Cine a zis ca nuanta parului da IQ-ul unei persoane?
Nuanta parului nu poate sa influenteze inteligenta unui om.Un om nu se naste destept sau prost, el devine.Dar tu ai devenit proasta.Imi pare rau ca nu poti sa te dezvolti ca ceilalti.Ce zici de meditatii? sa vezi ca si cea de la meditatie o sa spuna ca esti proasta, pentru ca asa este felul tau.Si la ce intrebari pui.pe scurt ca s`o n`o lungesc.NU conteaza daca esti blonda sau nu.Dar tu ESTI proasta de fel nu ca esti blonda.
P.S.: Ce zici sa-ti trag o palma ca sa-ti revi la realitate?
LinaLina35 întreabă: