| Otto2014 a întrebat:

Daca sunt o persoana mai putin sentimentala, sunt si depresiv?
Eu nu consider asta o problema.

12 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nici eu nu consider asta o problema.

| TheFragranceMaster a răspuns:

Nu are nici o legatura, e OK sa fii sentimental.Esti om, nu?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mai bine zis cele sentimentale sunt depresive sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti op persoana mai putin sentimentala nu inseamna ca esti depresiv. inseamna ca nu ataci sentimentul la putere mare si as putea spune ca vei putea trece mai repede peste dezamagiri, moartea sau inbolnavirea cuiva drag deoartece nu ai pus suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze scrisul, exersez cu picioarele.
big grin

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depresia e o stare destul de grava, daca ai avea asa ceva, cu siguranta ai sti.
Nu are nici o legatura cu felul tau de a fi.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Persoanele mai sentimentale pun suflet in actiunile lor si sunt predispuse la dezamagiri ce pot duce la depresii. Deci nu inseamna automat ca esti depresiv, nu poti fi depresiv doar pentru ca esti sentimental ci doar predispus sa faci depresii atunci cand te confrunti cu dezamagiri in dragoste. In principiu, o persoana care se confrunta cu o depresie in urma unei dezamagiri amoroase se caleste mental si in general rezista mai bine urmatoarei situatii similare. Exista insa riscul ca astfel de depresii sa provoace schimbari majore in comportamentul afectiv, existand persoane care o data dezamagite si trecute printr-o depresie majora sa devina foarte reci, opusul unei persoane sentimentale.

Am presupus ca ai vrut sa spui de fapt putin mai sentimentala. Daca ar fi vorba realmente de "mai putin" sentimentala, chiar nu vad ce legatura ar mai avea cu depresia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol. Cu mainile am treaba in alte parti nintine ale iubitei.

| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt de parere ca NU esti depresiv, fiindca depresia inseamna tristete majora si indelungata si lipsa poftei de viata, de activitati sociale, de activitati de toate felurile etc.ea se caracterizeaza prin apatie indelungata mai degraba..deci tu te incadrezi in alta categorie.happy

Numai bine.

| Otto2014 explică (pentru TheFragranceMaster):

Eu am spus ca nu sunt chiar asa de sentimental, trec destul de usor peste, cand moare cineva.
N-am patit-o doar o data, ci de 4 ori.

| RAY a răspuns:

Depresia e altceva, esti depresiv pentru ca ti se intampla ceva trist sau depresia cronica asa din senin plangi, ai ganduri de sinucidere, persoanele mai reci au si ele momentele lor de depresie, personalele mai emotionale se amagesc mai mereu de aici rezulta dezamagirea

| TheFragranceMaster a răspuns (pentru Otto2014):

Am inteles intrebarea raspunsul e acelasi, e OK.Depresia e cu totul altceva, alte simptome.