Eu nici nu mi-am dat seama că sunt înstrăinat de mare parte din societate până nu m-am izbit de realitate. Când m-am mutat la o școală nouă, am trecut de la colegi care abia dacă mișcau în timpul orei, care își făceau mereu temele și care nici nu-și scoteau telefonul din geantă la niște haimanale care ascultau manele la maxim, înjurau profesori (și pe față, și pe ascuns), nu învățau niciodată etc.
La început am fost surprins de comportamentul ăsta pe care, la fosta școală, nici nu mi-l închipuiam și mi se părea incredibil de anormal. Cu timpul mi-am dat seama că mare parte din societate e așa, iar eu am trăit într-o bulă. Cu timpul situația cu disciplina s-a mai atenuat, dar e departe de a fi perfectă.
Consider acum că mutarea aceea a avut efecte pozitive, căci am învățat și eu cum vorbesc și se comportă oamenii simpli.
Eu cred că omul tâmpit se simte ca acasă într-o societate profund tâmpită. Nu are cum un om prost să se simtă înstrăinat când trăiește zilnic printre proști.
Cum sa fii incuiat, sau ce anume intrebi?
Eu nu rezonez 100% nici cu prietenii, ii judec si ma departez cand incep si sa prinda posturi straine. La fel fac si cu familia.
De multi ani stau doar printre oameni, observ in pare parte doar prosti, dar le zambesc si imi vad de treaba.
Nu, n-am întrebat cum sa fi încuiat. E trist că n-ai înțeles o întrebare atat de clar formulată
crissu2314 întreabă:
Mindfulness întreabă: