Cleopatra a fost considerata din toteauna drept cea mai frumoasă femeie din lume
Frumusete? Atat? Ma asteptam la mai mult din partea unei fete/femei.
Era frumoasă, fără îndoială şi cu siguranţă rafinată, cultă, inteligentă, voluntară, animată de ambiţii înalte. Vorbea şapte limbi, beneficiind corespunzător originii de o educaţie aleasă.
Eu stiu asta pentru ca imi place istoria, dar tu ai specificat doar frumusetea ei. Mi se parea aiurea, atata tot.
Am scris doar una din calitati si una din femeile din istorie care mi-au atras atentie
Adolf Hitler,daca eu eram Hitler nu faceam nici un razboi si astfel nu exista nici un razboi,nu mureau milioane de persoane nevinovate,trimiteam pe evrei in tara lor, invadam Anglia si aveam toata asia,africa in mana,desigur ca si Darwin, Einsten, Leonardo da Vinci dar inteligenta nu atrage sexul opus desi as fi vrut sa fiu un barbat frumos, inalt, bogat, inteligent
Goethe. A fost un geniu și m-a impresionat prin multidisciplinaritatea de care a dat dovadă, calitatea operelor și interesele avute. Am ajuns să îl îndrăgesc și mai mult după ce am citit Suferințele Tânărului Werther.
Aș fi spus Aristotel inițial dar mi-e destul de greu să mă pun în postura de a trăi în societatea de atunci.
anonim_4396 întreabă:
Tweetymrrr întreabă:
FreddieM întreabă:
andra4u întreabă: