Dupa parerea mea, e de bine pentru ca esti atat de important pentru altii incat simt nevoia sa vorbeasca despre tine chiar daca e de rau
Depinde, daca zice de bine, e ok, daca zice de rau, e de rau, nu? Multi te pot vorbi de bine daca le place ce faci, cum arati si altele. Tot barfa se numeste, nu conteaza ca e pe negativ sau pozitiv.
Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii
"Bârfeşti pe alţii, te înjoseşti pe tine."
E rău să bârfească ceva ce nu e adevărat și lumea sa te arate cu degetul.
Depinde...
Se stie ca atunci cand cineva te pomeneste, vei sughita( e in cartea de stiinte, nu-i asa? Stii, dupa capitolul cu moise si apa care a crapat ) si asta e rau.Dar lumea te invideaza, deci e bine, nu?
De obicei barfa nu e faina, chiar si cand pare ca e lauda, mai mult e invidie.
Dar cum a fost demonstrat in Teoria Bing Bang, sezonul 4, episodul 20, barfa si zvonurile sunt caracteristice omenirii.
Aveam un raspuns care nu apuca dimineata la intrebarea asta.
Trebuie sa ma multumesc cu Ce te intereseaza pe tine ce vorbeste 'lumea'?
O aplicatie https://play.google.com/store/apps/details?id=io.faceapp
Nu pot? Vream să văd pe ce loc sunteți... am văzut
De unde crezi că știam eu că jucați cu Man City? Eu nu știam nici că Liverpool a făcut ce-a făcut...
'Eu nu știam nici că Liverpool a făcut ce-a făcut...' te referi atunci cand Liverpool i-a dat varzei cu tereul in cap?!
Dovedeste asta si apoi afirma,eu nu vb cu nimeni de pe TPU,nici macar nu te am pomenit, poate in gluma, dar aia nu e barfa, mai iesi afara din casa, socializează cu prieteni
Am spus ca eu nu fac la fel? Cu toti stam in casa care suntem pe TPU
Cam asa ceva. Ma intreb ce mai fac cei care s-au lasat de TPU si aveau probleme de genul.
E un refugiu mann, pai au famili,,copii,uni au decedat, deci consider ca frica de a iesi din zona de confort e cauza,desigur si depresia,anexitatea, sanatatea, dar trebuie sa dai un scop vieti tale, dar invertin chesti care te impiedica, trebuia sa ne adaptam
Cristinautzapisicutza întreabă:
Anonymus101 întreabă: