Daca vad ca fata aia e frumoasa nu o mai intreb nimic stiu ca nu e de mine, fiecare pe drumul ei, nu poti avea mereu ce isi doresti, asta e primul pas spre maturizare parerea mea, a intelege ca viata asta nu inseamna sa ai totul si cate putin din toate
Dacă țin la o persoană este genul meu, însă dacă nu e reciproc înseamnă că eu nu sunt genul ei. Dacă crezi că e fără folos mai bine nu scrii, lași totul cum este.
E decizia ta.
Eu cred ca de la fiecare persoana ai cate ceva de invatat, chiar daca o sa suferi, iti ofera o lectie care e posibil sa-ti prinda bine.
Plus ca nu poti stii daca e sau nu genul tau cat timp nu o cunosti.
Mai bine ai renunta la gandul de a-i scrie pentru ca daca reactia persoanei respective nu o sa fie una foarte buna o sa ai de suferit. Am trecut prin asta si vreau sa spun ca mai bine ai renunta la gandul de a vorbi pentru ca dupa o sa ai parte de mai multa suferinta mai ales daca persoana nu este genul tau. Mai asteapta, nu te grabi. O sa ai ocazia de a intalni zeci de persoane.
Eu zic sa-i scrii, pentru ca daca la un moment dat ati fost prieteni sau persoane apropiate, mai mult ca sigur ca si acea persoana a avut asa ganduri si-i curioasa sa stie ce se mai petrece cu tine.
In cel mai rau caz te va ignora si vei ramane la acelasi stadiu de nestire.
Am ales sa uit acea persoana.