Dacă țin la o persoană este genul meu, însă dacă nu e reciproc înseamnă că eu nu sunt genul ei. Dacă crezi că e fără folos mai bine nu scrii, lași totul cum este.
Eu zic sa-i scrii, pentru ca daca la un moment dat ati fost prieteni sau persoane apropiate, mai mult ca sigur ca si acea persoana a avut asa ganduri si-i curioasa sa stie ce se mai petrece cu tine.
In cel mai rau caz te va ignora si vei ramane la acelasi stadiu de nestire.
E decizia ta.
Eu cred ca de la fiecare persoana ai cate ceva de invatat, chiar daca o sa suferi, iti ofera o lectie care e posibil sa-ti prinda bine.
Plus ca nu poti stii daca e sau nu genul tau cat timp nu o cunosti.
Mai bine ai renunta la gandul de a-i scrie pentru ca daca reactia persoanei respective nu o sa fie una foarte buna o sa ai de suferit. Am trecut prin asta si vreau sa spun ca mai bine ai renunta la gandul de a vorbi pentru ca dupa o sa ai parte de mai multa suferinta mai ales daca persoana nu este genul tau. Mai asteapta, nu te grabi. O sa ai ocazia de a intalni zeci de persoane.
Daca vad ca fata aia e frumoasa nu o mai intreb nimic stiu ca nu e de mine, fiecare pe drumul ei, nu poti avea mereu ce isi doresti, asta e primul pas spre maturizare parerea mea, a intelege ca viata asta nu inseamna sa ai totul si cate putin din toate