| andreieftenie42 a întrebat:

Daca toti romanii au inceput cu chestii precum " se plang toti dar eu rup,eu fac " "depinde de mine,eu fac, eu rup" de ce tara tot merge prost si de ce exista oameni care se plafoneaza la 2000-3000lei? Bun si atunci care sunt romanii care se plang daca e la moda "va plangeti toti " dar eu imi "pun creierul la cotributie" P.S eu nu fac parte din nicio categoria,imi vad de treaba mea,pur si simplu consider ca banii sunt buni, dar nu "banii sunt totul" eu ma descurc si cu 3000-4000lei,dar e alegerea mea.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca nu toti gandesc asa, si din cei care gandesc asa nu toti "fac si rup" bine

| andreieftenie42 explică (pentru suntserios):

Made adevar ai grait,pai ei ma,ei rup,ei dreg,eu stiu de toate, eu ma plang dar rar si asa ca monolog interior nu cu altii, am intalnit oameni care ma obligau sa ma duc la locul x de munca ca sunt multi bani, asemenea ciudatenii nu am intalnit, sa ma oblige cineva sa ma duc sa iau bani multi eu cautand ceva ce-mi place

| andreieftenie42 explică (pentru suntserios):

Bine gandit dar sunt multi care se lauda, eu nu ma plang, eu stau bine la toate capitolele, daca erau toti asa buni Romania era la alt nivel.