Buna! Ai vrut sa spui ca nu vorbiti sau ca vorbiti? Ca daca vorbiti, nu inteleg de ce v-ati cauta pe altcineva, ca stiti ca sunteti unul pentru altul si va iubiti. Iar daca altceva voiai sa scrii, atunci nu inteleg cum sa nu vorbiti dar sa pastrati relatia, ca nu doar o criogenati! E logic ca daca nu va vorbiti si nu va vedeti, nu exista acea relatie.
Nu exista asa ceva, tu stai singur si trist iar el/ea deja vorbeste cu altcineva si isi vede de viata ei... Trebuie sa accepti asta. Si nu trebuie sa fie intr-o relatie vizibila sa-ti dai seama de asta.
In orice relatie exista certuri/ dar o data ce nu mai vorbiti cel mult doua saptamani deja e gata.
O singura data mi s-a intamplat sa ma caute vreo fosta, nu pentru relatie nu te gandii(exact atunci cand nu ma mai gandeam la ea) si tot ea suparata ca i-am dat seen la mesaj. Cand ea m-a lãsat
O data ce va aștepți unul pe altul poa sa treacă și ani când iubești cu adevărat aia nu trece niciodată dar doară dacă iubești cu adevărat da se poate păstra ce simți cu adevărat eu cred ca ți-e rușine sau va este rușine la amândoi sa vorbiți sa va băgați în seama de asta nu vorbiți altfel sigur vorbeați amândoi dar când ți-e rușine sau ești timid rău așa se întâmplă ai blocajul ala groaznic rău de tot și nu mai poți vorbi îți este rușine rău să mai spui și salut sau orice altceva mai ales omul pe care i-o iubești cu adevărat e groaznic ca te blochezi și ai emoții mari de tot nu ști ce sa mai spui nu uita niciodată asta când chiar îți placi de cineva cu adevărat și chiar iubești pe cineva cu adevărat poa sa treacă ani nu luni aia niciodată nu trece nu se uita și niciodată nu poți înlocui pe altcineva cu omul pe care îl iubești cu adevărat și îl placi cu adevărat.
Depinde ce fel de oameni ai langa tine, cand persoana aia este departe. Ei o pot pastra intre voi sau stinge.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: