| BiancaMiciu a întrebat:

Daca vara aceasta am folosit de foarte multe ori placa si feonul, iar acum tot ce fac este sa folosesc doar feonul este posibil ca parul meu sa inceteze sa mai creasca? Adica daca am renuntat la placa de par si folosesc doar feonul, este posibil ca parul meu sa devina sanatos in timp?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yves rocher pentru reflexii blonde, syoss pentru par gras si acum o sa incep sa folosesc phyto phytocedrat pentru par gras. Nu cred ca are vreo legatura samponul, mananc multe fructe si la balsam am renuntat de un an 80%, mai aplic o data pe luna balsamul de la vopseaua l'oreal in combinatie cu ulei de masline. Ca sa-ti creasca parul mai repede iti recomand sa iei niste vitamine speciale, eu luam de la a la z dar unele concepute special pentru necesitatile parului isi fac mai repede efectul. happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parul e tesut mort, nu are cum sa devina el sanatos prin minune. Eu ma spal pe cap, folosesc placa si feonul zilnic si n-am nici pe dracu, imi creste parul. happy

| BiancaMiciu explică (pentru anonim_4396):

Ce sampon folosesti?

| BiancaMiciu explică (pentru anonim_4396):

Samponul Yves Rocher chiar da senzatia de reflexii blonde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BiancaMiciu):

Cat timp am avut parul blond l-a facut mult mai stralucitor, pe un par inchis nu face nimic in privinta reflexelor. In schimb e un sampon foarte bland, aveam o data marker in par si de-abia a scos 10% din culoare, am reusit sa-l scot de tot cu un sampon din supermarket. E super samponul dar recomand sa-l cumperi cand costa 10 lei. happy