| JennyBerry a întrebat:

Dar Sagar, inainte de a se reincarna, avea un prieten care stia ca Sindoora este vinovata de moartea celor doi : Chintu parca se numea. El de ce nu mai apare in film? si sora Sindoorei, cea maritata cu Raj, plus fiul lor pe care Sindoora l-a crescut, ce s-au intamplat cu ei?
Stiti ce nu inteleg eu? de ce personajele care au ramas in viata, dupa moartea protagonistilor, nu au imbatranit absolut deloc. practic sagar si vidya au renascut, trebuiau sa se scurga inca 20 de ani din viata celorlalti, plus alti 20 pe care sagar si vidya ii aveau cand au murit. Prin urmare, Sindoorei si celorlalti membrii ai familiei nu li s-au imbatranit personajele. Ori Amar si Vidya s-au trezit deodata la varsta de 20 de ani? prezumtiv nu au fost copii niciodata.
Stiu ca-s putin incurcate itele intrebarilor mele dar stiu ca aveti raspunsurile happy
P. S : Cum vi se pare serialul, va place distributia, conceptul serialului, nu gasiti anost faptul ca seria s-a prelungit atat de mult?

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

La intrebarea cu disparitia personajelor nu am raspuns, dar...
Stiu ca pare cam aiurea chestia cu imbatranitul. Adica, ar trebui sa fie mosi si babe sau aproape. E cam trasa de par situatia.
De copilarit au copilarit sigur, nu s-au trezit la 20 de ani pentru ca Raj a schimbat copii (asta e alta poveste) pentru ca Sindoora a aflat ca acel copil va fi un pericol.
Chiar nu stiu ce ar putea face, fix la fel nu sunt personajele pentru ca Divya, cand visa faza cu urmarirea lor de catre Sindura cu masina, spunea ca samana cu Sindoora, si daca stai mai atent si te uiti la personaje, o oarecare schimbare este, nu una de 20 de ani dar...
Mie imi place, cu distributia nu am nici o problema, dar filmarea, adica modul lasa de dorit. In total, jumatate de film cuprinde numai fazele in care arata expresiile de pe chip, si urasc apropierea aceea.
Conceptul e dragut, nu l'am mai intalnit pana acum, si admir originalitatea.
Seria nu sa prelungit foarte tare, presupun ca au fost idei de moment.

2 răspunsuri:
| ary a răspuns:

Da, intr-adevar personajele sau schimbat iar serialul incepe sa fie "tras de par", in curand va aparea un alt personaj, mama care la crescut pe Bharat, Karuna. Curand va reaparea si Sindura, aceasta il va influenta pe Bahrat sa fie impotriva lui Amar si sa-i dea afara din casa.

| Miss Sintetic a răspuns:

Depre ce serial vorbesti laughing