| mgtow a întrebat:

Data de expirare la sprayuri si after shave-uri STR 8 sunt pe fundul sticlutelor? La mine pune 270711 si cred ca e data in care a expirat. Oricum cand ma dau cu el miroase bine si dureaza mult dar ma intreb oare cel care mi l-a facut cadou sa nu-l fi folosit deloc si s-a gandit sa mi-l dea mie?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Eu chiar am in fata un spray negru STR8 si pe fundul lui scrie cele 8 cifre de care zici tu reprezentand numarul lotului si de desupt data ambalarii(051211 ora 23:44)tongue

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! poate nu a avut buget suficient sa iti faca un cadou, si ti-a daruit parfumul lui, poate chiar la cumparat si nu a citit termenul de garantie, de obicei pe fundul deodorantului, scrie data ambalarii, ia citeste instructiunile si vezi ca scrie:
lot si data fabricatie srie pe ambalaj
o zi buna! deci nu ai de ce sa fii suparatwinking

| mgtow explică (pentru caramela):

Am o cutie de tabla in care a venit e cea negra, acolo pune fabricantul iar pe fundul sticlei mai apar 8-9 numere pe langa data zisa de mine. Oricum chiar daca trece mult timp e imposibil sa expire in miros deoarece ramane inchis si nu intra impuritati in el.

| mgtow explică (pentru caramela):

La mine nu pune ora doar numerele impreunate si aia de 07... ala probabil e mai nou si au modificat datele.