| pna a întrebat:

Dati-mi un raspuns va rog--sunt un barbat de 21-22 de ani aproape ei bine la acesta varsta intampin o problema de ordin social----uneori sunt destul de agresiv si razbunator,,, nu stiu daca e obsesie sau spirit justitiar dar nu suport nedreptatea nu putine au fost cazurile in care m-am razbunat daca am fost neindreptatit sau victima unei agreiuni fizice si dupa aproape 3 ani,recent am lovit pe cineva cu piciorul in fata pentru k si respectivul m-a agresat la randul lui,daca nu ma razbun simt ceva care ma apasa spiritual in schimb am momente cand am remuscarii,,,sunt si rasist urasc tiganii si sincer sunt unele momente in care dac as avea puterea i-as ucide pe majoritatea,am avut si sedinte cu pshiholog,dar nimeni nu poate sa-mi scoata ideea de nu ma lasa calcat in picioare de nimeni,in schimb cu femeile nu manifest tendinte de violenta, intr-o relatie simt nevoia sa ma impun in fata unei femei dar excluzand din start violenta fizica si verbala,,, dumneavoastra ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Atitudinea ta se poate trage in urma unor experiente din trecut sau chiar din timpul copilariei.Greu de explicat de ce reactionezi asa daca nici tu nu poti explica aceste iesiri.Important este sa inveti sa te controlezi singur, ai o viata inainte si cu siguranta multe de realizat.Continund in acelasi stil exista posibilitatea sa pierzi pentru ca reactionezi din impuls.Incearca sa mai mergi si la alti pshihologi sau iti recomand terapia homeopata.Bafta

| cristimihailov a răspuns:

E o situatie destul de dificila, devreme ce spui ca ai vorbit si cu psihologi si nu a iesit nimic.

Ori nu spui tot, ori ceva este gresit in povestea ta.

| ElenaSA a răspuns:

Parerea mea este ca acest comportament iti va afecta relatiile viitoare, indiferent daca vor fi relatie cu o femeie sau de amicitie cu un barbat. Spui ca ai un spirit justitiar. Dar, juridic vorbind, nu este corect ca o persoana-indiferent ce ti-a facut, sa fie agresata.

| Mayar a răspuns:

Mergi la biserica, spovedeste-te, caieste-te de gandurile si faptele astea pacatoase, si asa nu vei ma isimti niciun gol daca nu te razbuni sau mai stiu eu. Asta nu e bine. Mergi la biserica la preot sa te ajute Dumnezeu.
Asta e singura solutie. Ai grija de tine!

| pna explică (pentru butt3rfly16):

Pot sa spun ca nu am avut cea mai fericita copilarie,,, iar in privinta educatie am fost nevoit sa ma auto-educ caci nu am avut parte de cea mai buna educatie

| DulceLup a răspuns:

Razbunarea e arma prostului.
Dar daca tot vrei sa te razbuni, incearca prin alta modalitate. Prin agresiune fizica tot tu pici de prost, asa ca mai gandeste-te!
Exista si alte cai.
Uite: fura prietena cuiva care te-a suparat. Sau nu stiu, gasesti tu ceva. Fii 'smart'winking

| William a răspuns:

Nu este anormal sa te enervezi cand ti se face o nedreptate si sa vrei sa te razbuni, toti simtim asta. Un rasist uraste toti negrii (si nu numai) nu doar pe majoritatea. Nu ai de ce sa iti faci griji.

| pna explică (pentru William):

Mersi de sfat