Nu prea cred sincer..pentru simplul fapt ca nu am nici o dovada ca exista viata pe alte planete...eu sunt Toma Necredinciosu' pana nu vad nu cred..deci mai intai trebuie sa vad si dupa vin si va impartasesc daca cred sau nu...intre timp..nu cred
Pai de multe ori am vazut pe net chestii cu OZN-uri si alte din astea. Intr-adevar multe sunt false dar cred ca exista si alte fiinte pe alte planete, nu neaparat inteligente, dar care se vor dezvolta si sper din inima sa traiesc pana cand omenirea va descoperi viata pe alte planete! Ma tot uit pe youtube la videoclipuri de genul dar l-am gasit pe asta care m-a cam socat:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
nu stiu daca sa cred sau nu... funda?:D
Au fost aduse dovezi, chiar organisme de pe alte planete mai indepartate!
Cercetatorii au afirmat ca exista extraterestrii si nu-i poti vedea doar pentru ca sediul nasa nu numai ca este ascuns dar mai este si secret!
Atata timp cat nu vad nu cred...revin
...poa sa zica ei ce vor..eu nu creed
Uneori mai trebuie sa crezi si ceea ce nu vezi Crezi in Dumnezeu?
Sa fiu sincer in El nu cred...ci tind sa cred si sa sper ca exista ceva acolo sus care poate are grija de fiecare dintre noi. dar atat.:d
Eu cred ca sunt extrateresti, in afara de faptul ca au fost ceva dovezi, cred ca e imposibil ca rasa umana sa fie singura in tot universul.multi pun intrebarea,, de ce nu ne-au cucerit pana acum daca exista''iar raspunsul este simplu! de ce sa se lupte cu noi cand pot sa priveasca cum ne distrugem intre noi?
Nu, dar când eram mică aveam o carte cu universul unde arata imagini cu animale omoare si mutilate deExtraterestri am aruncat cartea dupa dulap, de frica.