| Intelligence a întrebat:

Dau fundita cui ma ajuta cel mai repede Nu e complicat, dar eu nu ma prea pricep.Problema e asta: Mi-am facut un id nou si dupa ce bag vreo 3 contacte in lista nu-mi mai da voie.De ce? Imi apare asa : " Your request to add a contact has taken longer than expected to complete.The operation may have succeeded.Please check your Messenger List later " Tot asa am patit si aseara si azi. Apropo cum se face schimb de liste? Asa ar merge mai usor? Sa`mi transfer contactele de pe un id pe altul.ideea e ca nu vreau sa am in noul id chiar toate persoanele de pe celalalt id.Cum procedez?

11 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Asa se intampla cand iti faci un id nou.Mie mi-au trebuit vreo 3-4 zile pana sa pot adauga toti cei aproximativ 30 de prieteni pe care ii vroiam in noua lista.
Cat despre schimbul de liste, procedeaza astfel:
http://www.youtube.com/watch?v=wqnAkRhZwX8
Multa bafta!

| Intelligence explică (pentru Ea12345):

Wai eu am mai mult de 30 de adaugat.Iti dau fundita imediat doar ca vreau sa mai intreb ceva.As putea printr`un singur transfer de lista sa transfer mai multe contacte deodata pe noul id? Pentru ca e indadmisibil sa stau zile intregi sa-mi trimit tot cate 3-4 contacte pe zica mai mult vad ca nu funtioneaza.Deci asta e intrebarea. vreau sa incerc maine sa-mi trimit o singura data da imi multe persoane, nu stii, funcioneaza? Sunt disperata, am multa lume de bagat si in ritmul asta... x( "Ai vreo alta solutie?sad"Multumesc f.mult.

| eurynomus a răspuns:

De cateva zile mai multa lume se plange de aceiasi problema cu messul, inclusiv eu, dar azi am vazut k problema s a rezolvat, cel putin momentan

| Intelligence explică (pentru eurynomus):

Cum adica s-a rezolvat momentan? Poti adauga contacte multe unul dupa altul? Imi zici si mie rezolvarealaughing) Disper.am de asaugat vreo 60 de contacte si nu reusesc, doar 3 -4 pe zisad Ajuta=ma si pe mine daca stii vreo cale.Multumesc anticipat!

| eurynomus a răspuns (pentru Intelligence):

Ce am facut eu! am sters la greu din lista (persoane cu care nu mai vb) si apoi am putut sa bag iduri in lista. Pey am avut de adugat 2, 3 pe zi si a mers dar inainte nu mergea nici unul dadea eroare sau mei precis nu se adugam cand dadeam add, ti am zis ca mai sunt persoene care se plang de chestia asta

Dar eu mi-am facut id nou, Nu am ce sterge din lista aialaughing dabe am apucat sa bag 5 persoane.Ideea e ca acum am descoperit ceva.Am dat acolo in lista de mess la search si am descoperit mai multi dar cu un semn al exclamarii albastru in fata numelui lor.Aia ce mai semnifica? Mie nu-mi apar in lista nikiunul.mereu imi zice prostia aia de sus.Cum de ii gasesc la search? Oricum, deja sunt super nervoasax( E aiurea sa pateasca asa ceva mai multa lume! As vbii si cu ei sa vad daca ei gasesc vreo rezolvare, ca din pacate a ta la mine nu merge, chiar nu am ce sterge! ce sa mai fac?:Osad

Eu ti am zis strict cum am facut eu si cum s a rezolvat, la mine cu semnul exclamarii sunt idurile sterse. Am incercat sa dau acum add dp un alt id si intr-adevar nu merge, pe cel dp care am sters din lista merge in continuare. Dar daca dai idul la cineva te poate aduga in lista sau nici persoana respectiva nu poate?

Am incercat si asta, insa e total aiurea.Imiapare offline, dar in lista, desi el e Online.Deci asa cevaoh go on. nu stiu cum sa mai fac. sa bag tto 3 pe zi?:O nici aia nu merg siguroh go on e aiurea.

Adica daca vrea cineva sa te adauge in lista nu merge? ciudat. la mine mergea asta.

Deci si la mine, toate persoanele care am vrut sa le transfer de pe celalalt id, imi apar acum pe noul id la Address Book, adica cum ai zis si tu ca sterse`.O sa le mai pot baga inapoi, daca imi arat acum asa? Nu inteleg de ce x(

Stai sa verific si eu sa vad cum e ca poate se poate sa le bagi in lista. App daca poti si vrei baga idul meu de mess sa vedm live ce se poate face, incarca sa zici ceva chiar si daca nu intra idul in lista k stiu ca se poate, am idul: eurynomus3free