Ce trend? Eu am un Xiaomi si n-a ras nimeni de mine, rad eu de ei cand stau in masina si ei in frig in statia de autobuz cu iPhone-ul lor
In randul adolescentilor se intampla asta, tu n-ai de unde stii
Pe mine niste cunostinte m-au intrebat intentionat cat e ceasul sa vada ce telefon am cand ei aveau telefoanele in mana
Astia care te judeca dupa "telefon" de obicei au un nivel de inteligenta sub nivelul marii, nu-i lua in seama, degeaba au ei iPhone 14 pro max asparagus omega daca e luat in rate pentru ca oricum dupa 4-5 ani o sa devina fix o rabla, exact cum e vazut un iPhone 6 in zilele de azi
Există telefoane mai bune și mai scumpe decât iPhone.
Cum să fie iPhone o unitate de măsură?
Daca ai astfel de prieteni, atunci ai prietenii gresiti! Uite, ca idee, am un prieten, om de 5000+ EUR lunar, programator, si are un telefon de vreo 400-500 RON.
E vorba de brand, valoarea brandului in ochii mediocrilor care ne inconjoara. Uita-te de exemplu la pampalaii cu Beats (multi dintre ei cu clone chinezesti de doi lei) ce mindri umbla ei pe strada. Daca ar avea Denon, B&O, sau Koss (despre care putini au habar ca sunt fix brandul care a lansat prima pereche de casti stereo), nu s-ar mai simti deloc asa cu mot, desi produsele brandurilor respective sunt cu mult peste Beats.
Nu știu, dar sunt trenduri inventate de cocalari și pițipoance, cum era pe vremuri acel trend că dacă nu ai Facebook, nu exiști.
Am zis DACA. Daca ai fi avut astfel de prieteni... bla bla. You get the idea.
Astea sunt "normele societății a tinerilor care fac parte din new age"! Ăștia nu-s prieteni ci oameni influențati de curentul ce provine de la Americani cu toate mizeriile lor absurde și infantile.