| RosaliaOriginala a întrebat:

De cand a aparut trendul asta cu "daca n-ai iphone pro max esti sarac"? Anyway inca o data sunt extrem de multumit pentru faptul ca nu am prieteni si nu sunt stresat ca o sa ma judece altii laughing

13 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Cine a lansat textul ăsta?
Apple Inc? laughing

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Ce trend? Eu am un Xiaomi si n-a ras nimeni de mine, rad eu de ei cand stau in masina si ei in frig in statia de autobuz cu iPhone-ul lor

| RosaliaOriginala explică (pentru Hammurabi):

In randul adolescentilor se intampla asta, tu n-ai de unde stii laughing

| RosaliaOriginala explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Pe mine niste cunostinte m-au intrebat intentionat cat e ceasul sa vada ce telefon am cand ei aveau telefoanele in mana laughing

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Astia care te judeca dupa "telefon" de obicei au un nivel de inteligenta sub nivelul marii, nu-i lua in seama, degeaba au ei iPhone 14 pro max asparagus omega daca e luat in rate pentru ca oricum dupa 4-5 ani o sa devina fix o rabla, exact cum e vazut un iPhone 6 in zilele de azi

| Hammurabi a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Există telefoane mai bune și mai scumpe decât iPhone.
Cum să fie iPhone o unitate de măsură? laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ai astfel de prieteni, atunci ai prietenii gresiti! Uite, ca idee, am un prieten, om de 5000+ EUR lunar, programator, si are un telefon de vreo 400-500 RON. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Hammurabi):

E vorba de brand, valoarea brandului in ochii mediocrilor care ne inconjoara. Uita-te de exemplu la pampalaii cu Beats (multi dintre ei cu clone chinezesti de doi lei) ce mindri umbla ei pe strada. Daca ar avea Denon, B&O, sau Koss (despre care putini au habar ca sunt fix brandul care a lansat prima pereche de casti stereo), nu s-ar mai simti deloc asa cu mot, desi produsele brandurilor respective sunt cu mult peste Beats.

| RosaliaOriginala explică (pentru GabiDumitrescu):

Am mentionat ca nu am prieteni in intrebare

| Hammurabi a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Corect. Ai dreptate.

| AdioTPU a răspuns:

Nu știu, dar sunt trenduri inventate de cocalari și pițipoance, cum era pe vremuri acel trend că dacă nu ai Facebook, nu exiști.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Am zis DACA. Daca ai fi avut astfel de prieteni... bla bla. You get the idea.

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Astea sunt "normele societății a tinerilor care fac parte din new age"! Ăștia nu-s prieteni ci oameni influențati de curentul ce provine de la Americani cu toate mizeriile lor absurde și infantile.

Întrebări similare