Demult, dar nu m-as da inlaturi de la un Dexter, Tom si Jerry sau inconfundabilul Johnny Bravo
De la 16, la Gemenii Cramp, dar preferatul meu ramane Scooby Doo!
Scooby Dooby Doo!
Buna:*. da bla bla ca unii nu se uita).si ce are daca te uiti? . nu`i o prostie deloc\. unele chiar is faine. si ma uit! . bine nu toate.sunt multe porstioare. . dar unele chiar is misto
Promit ca de maine nu ma mai uit... ma apuc sa invat pentru bac ... dar nu ar trebui sa puneti prea mare baza pe ce spun eu, ca asa am zis si ieri
Promit ca de maine nu ma mai uit... ma apuc sa invat pentru bac ... dar nu ar trebui sa puneti prea mare baza pe ce spun eu, ca asa am zis si ieri
Eu inca ma mai uit. M-am uitat o zi intreaga pe youtube la Tom and Jerry.
http://www.youtube.com/watch?v=pV0mvj9hXzA
Nu ma mai uit la desene, sunt mult prea "robotice" acestea de acum, daca pot zice asa!
Tin minte ca imi placea Nils Holgerson, Pitter Pan, Clasee 402 [ceva de genu`]
Desi, cand trebuie` sa o fac pe dadaca cu verisorii mei, clar Tom and Gerry la putere toata ziua! [cred ca nu este un episod pe care nu-l stiu!] )
Stie cineva denumirea la desenele animate cu Mudley, cainele care il sabota pe stapanul sau la planurile lui?
Inca ma uit frate...viata cu loui (canand in ploaie)cum mie imi place sa stau in ploaie e cel mai tare)))))
Jonny bravo iui de cand nu am vaz mai bine intreaba-ne cat o sa ne mai uitam de acum in colo:X desene ruleaza:X
Ma uit in fiecare zi imi plac fff mult! Si cred ca nu e o rusine sa te uiti la ceva de copii decat la ceva de grioaza de exemplu.
De cand mi-am dat seama ca jerry e mana-n mana cu scenaristii. e blat pe fata.eu vreau sa castige si tom
Summer_1837 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: