Sunt șanse mai mari sa vina apocalipsa decât sa ma simt eu atras de cineva de pe TPU, sau net
Hmm sincer nu mă simt atrasa doar îmi place felul lui de a fi "Celceștietot" mi se pare destul de ok
Dorotheea, i love you! esti febletea mea aici.
Nu stiu daca ma pot simti atras de cineva pe internet, am comis greseala asta,, dar nu o mai fac, pana la urma urmei sunt niste pixeli si un nick generator de raspunsuri.
Atras? Pai, sa vedem :
- danut da niste raspunsuri inteligente, dar si amuzante in acelasi timp, la fel ca si alti crestinii practicanti (oamenii lui Dumnezeu intra si ei in lista mea) de altfel.
- mgtow - are raspunsurile la el
- Mosotti - pare in regula
- Dismally, un tip prietenos
- Simpatik are o fotografie de profil draguta, la fel ca atitudinea sa
- Despre TamplaruAnisoara pot spune ca este o enciclopedie medicala vie
- FreddieM ma loveste cu evaluarile atunci cand nu ma astept
- Annastassia (da, serios)
- Desi este un utilizator nou, AlinaElena79 a intrat in forta cu niste raspunsuri bune si cu o moralitate ridicata la un nivel nou. Imi place persoana ei, este energica si simti ca te poate readuce oricand la viata cu nivelul ei de energie.
Mentiuni onorabile : Laura1962, AvalohAlen, DaniNovember, darrio2007, Clint, floresdemayo, Crissi99, StrongHeart, Imprevizibilul, AA1CK3D.
Awww chiar nu mă așteptam la așa clasificare mulțumesc frumos :) am zis sincer ce am gândit numai la partea cu atrasul nu puteam sa mint :P
Anisoara crede ca 5G a creat covidul...o enciclopedie a prostiei.
Cu placere! Nicio problema la partea cu atrasul, nu avem cum sa fim cei mai multi dintre noi atrasi asa de usor .
Este un crez pana la urma, nu este nimic gresit in asta. Cu toate acestea, a dat niste raspunsuri medicale exceptionale.
Cam mult zis:,, atractie,,
greece12 - avea experienta devastatoare(in viata + exprimare)
Regis, e ca o fantoma dar cand am nevoie de ajutorul lui stie pe unde scoate AS-ul din camasa.
"cine se ia de ea, se ia de mine" )))
M-am înecat de ras.Alta replica mai buna n-ai găsit, Drimmi? Una care sa nu fie luată dintr-un film de acțiune ieftin.Si ce se intampla dacă se ia cineva de tine? Pui 3 virgule in loc de două? Mi se face pielea de gaina.