De asta https://www.tpu.ro/utilizator/aamtzd
Am o presimtire ca e o persoana misto in realitate, chiar daca mai face pe zmeul pe aici.
Ti-era dor sa ma bagi in seama,, a?
Imi place ca musca lumea momeala, asta era si scopul sa pescuiesc cativa...prostalai.
Ma asteptam la 3 virgule...
Da, chiar mi-era.
Asta era scopul, nu? Sa pari prost intenționat? Ce mișcare inteligenta.
Nimeni nu pare prost pe langa tine, crede-ma pe cuvant,, dupa ce ca esti mai si semnalizezi
Aia iti vorbeste de la 3 km si tu ii iei partea
ce nu suporta un barbat pentru putina peesda
Eu pe vremuri cand era activ de Bacemi, si acum sunt vreo 2-3persoane dar nu le scriu numele sa nu fiu interpretata in mod eronat caci simpatie simt nu altceva si sunt si prezente feminine foarte placute pe aici :Flores de Mayo Mihaela Dart.
Vezi ce i-am zis lui hecate, tu esti mai isteata decat ea si chiar aveam pretentii, nu glumesc
Era culmea din moment ce n-am interactionat.
Ti-ar sta mai bine fara rautate gratuita,, nu te lua dupa hoarda de aici sa fii in trand cu hate aiurea, ai potential.
Cat despre Dorotheea, nu e fata rea, nu stiu ce are lumea cu, ala e stilul ei de a tasta mai pompos, dar cu siguranta e doar un mecanism de aparare, nu mai fiti rele, fetelor!
I-aș băga tarif, dar mi-a dat ignor chestia e că văd atâtea femei cu adevărat frumoase și deștepte care n-au figurile ei, și ea care e doar drăguță și fadă se crede buricul pământului și suferă de ea.
Dar asa e mereu alea frumose se cred urâte și invers, alea slabe se cred grase si tot asa.
Esti rautacioasa, nu-i ok sa o judeci doar pentru raspunsurile date pe un site ca asta
Dorotheea glumeste cu mine, ne cunoastem si ne mai permitem unele glume, cel putin interactiunea noastra asa e.
Fii tu cea frumoasa si desteapta, nu mai privi in curtea vecinului, fa-ti propria recolta.
Mi-au placut raspunsurile tale pe care le-am mai vazut. Multumesc !
In sfarsit, ceva promitator si pentru mine. Deci *** ceva sau nu?
Go to http://theteenbay.co/, browse a bit, tell us more about it. :)
De Adry05 si de supadeceapa, dar merge o aventura si cu alina2k18.
Mai ramane doar sa imi zica toate ca au 14 ani
Ma simt atrasa de
-mgtow
-sadrian46
-Salontanul
-Andreeush
-darrio2007
-RoCkKiD
-Nemessys
-Adry05
-justmeAlina
-SilentRain