| doreal a întrebat:

De ce adolescentii (14, 15 ani) vor sa creasca atat de mult? Sa faca lucruri pe care adultii le fac, cum ar fi sa bea, sa fumeze, sa mearga prin cluburi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Experimentează sau se cred mai șmecheri sau mai "maturi" dacă fac asta.
Dorința de a crește mai repede există de la începutul lumii. Când vezi pe cineva mai înaintat în vârstă, mai experimentat (părinți, bunici, alte rude etc.) îl consideri un model și vrei să ajungi cât mai repede ca el.

9 răspunsuri:
| Sănduțța a răspuns:

Fiindca sunt adolescenti. Ei vor sa incerce, sa experimenteze, sa faca lucruri noi. Nu e nimic rau in asta, dat fiind ca doar o data in viata poti fi un adolscent happy

| romeo78 a răspuns:

Datorita debusolarii in care se afla, alipsei comunicarii intre copil si parinte, faptului ca scoala a devenit de multe ori o discriminare intre elevi, unul are, celalalt se uita. Faptului, ca multi elevi nu AU PARINTII CU EI, devenind astfel tinte usoare. Cat erau poate unii parinti, cum zic unii, dar mai demult macar erau cu copilul acasa, avea, copilul un stalp, un reper, un refugiu. Pe cand acuma, este lasat de izbeliste, este repezit acasa de parinti, iar el ce sa faca? Se lasa influentat de altii, de multe ori, considerand-o la inceput ca pe o evadare, iar mai tarziu isi da seama ca ii va fi greu sa mai scape.
Viata este foarte grea pentru adolescentii din ziua de azi!

| nlko a răspuns:

Pentru ca asta e la moda.

| BlackArt333 a răspuns:

Asa sunt adolescentii... Dusi putin cu capul! N-ai ce le face!

| AirănMeidăn a răspuns:

pentru ca vor sa experimenteze, din curiozitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Because of the society!
Daca stai sa te gandesti chiar este vina societatii adica eu la 6 ani nu aveam telefon mobil, nu aveam internet iar desteptii de acum au inventat un scaun pentru bebelusi cu tableta. Alt exemplu ar fi moda iar aici vedeti si voi ca bluzele sexy au intrat deja in garderoba pustoaicelor de 14-15 ani. Iar parintii cred ca sunt cei mai vinovati. Am vazut o intrebare pe TPU pusa de o fata de 15 ani care zicea ca maica-sa o sfatuia sa se vopseasca. Nu stiu ce avea in cap femeia aia marmelada, tarate, magiun dar creier sigur nu avea. Cum naiba sa te vopsesti la 15 ani? La 40 ani inseamna ca ramai cheala. Daca ar avea fetele astea parul meu cu siguranta ar avea mai multa grija. In fine, ne modernizam, asta-i viata, era normal ca si copiii sa se schimbe.

| doreal explică (pentru anonim_4396):

Am pus intrebarea asta deoarece am vazut multi colegi pe facebook care nu pozeaza chiar pentru varsta de 14 ani pe facebook (mai ales fetele) laughing. S-au maturizat foarte repede (nu stiu daca intr-un sens bun sau rau) dar e ciudat. Au relatii si merg la cluburi, si fumeaza. Chiar vorbeam cu o fata ca s-o imbatat o data si avea 13 ani si eu faceam ochii mari pe acolo, lol. E naspa sa fii singura care nu se potriveste in peisajul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doreal):

Stiu cum e dar ma simt mult mai in siguranta singura decat intr-un grup din asta. Pustoaicele astea nici nu stiu la ce pericol se expun.

| doreal explică (pentru anonim_4396):

Cred ca si eu ma simt mult mai in siguranta asa. happy