anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce aeroportul din Frankfurt e cel mai aglomerat din Germania? Ca are populatie mult mai mica decat Berlin, Munchen etc. si nici nu face parte din aglomeratia Rin Ruhr?

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E cel mai mare aeroport din Germania, iar Frankfurt e un oras foarte important, cam de calibrul Berlinului sau Munich-ului.

| RAY a răspuns:

Pai vin mult vizitatorii plus ca sunt multe firme acolo, multi angajati si sunt oferte multe low cost spre acel loc

| Dorotheea21 a răspuns (pentru RAY):

Cei mai multi dintre pasagerii care ajung pe aeroportul din Frankfurt nu au treaba in oras. Aeroportul este aglomerat pentru ca acolo e un punct de escala pentru zborurile intercontinentale.
Ti.a trecut supararea?
As vrea sa nu gandesti urat despre mine.

| RAY a răspuns (pentru Dorotheea21):

Multumesc de informatie, nici vorba de asa ceva, cum sa urasc asa o frumusete unicata, zana zanelor

sad

Nu am glumit, acesta este raspunsul la intrebare, Aeroportul acela este un nod, aglomeratia este datorita celor in tranzit, care asteapta pe aeroport sa schimbe avionul pentru o alta destinatie.
Si nu am glumit nici cu tine. Niciodata nu glumesc cu cei care ma iubesc. Nu rad, nu imi bat joc de sentimentele lor.

| RAY a răspuns (pentru Dorotheea21):

Daca glumeai nu te votam cu inteligent, folositor, ai fundita din partea mea