| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce AnimeLover95 nu mai pune intrebari pe TPU si nu mai da raspunsuri pe TPU? Intr-o intrebare scria el ca se simte frustrat si ciudat ca s-a schimbat infatisarea site-ului TPU.Ar trebui sa incerce sa se obisnuiasca cu noua infatisare a site-ului TPU, nu credeti? Oare de ce nu mai pune AnimeLover95 intrebari pe TPU si nu mai da raspunsuri pe TPU?

15 răspunsuri:
| mnbvf a răspuns:

L-am sechestrat eu și nu mai poate să aibă acces la TPU laughing

| Divy a răspuns (pentru mnbvf):

Nu-i cinstit

| mnbvf a răspuns (pentru Divy):

Sunt curioasă cât o să plătească chifteluță ca să-i eliberez prietenul.

| T0T a răspuns:

Îi duci lipsa? Imploră-l atunci.

Sigur o să-ți umple casa cu ciftele laughing

| mnbvf a răspuns (pentru Divy):

Yamyyy.

Sau ceva de vise habar n-am, eu unul te-aș sugera să fi cu ochii pe ciftea laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Eu cred că tu eşti agent sub acoperire al TPU.

| Mayhem666 a răspuns:

AnimeLover95 nu a mai pus intrebari si nu a mai dat raspunsuri pentru ca este ocupat cu facultatea, si facultatea ii ocupa mare parte din timp, incepe pe la 10 si termina pe la 18, si se culca pe la 12, ca sa poata sadoarma suficient si sa nu adoarma la cursuri, plus ca ca mai trebuie si sa manance (dureaza cam 30 de minute) si sa faca dus (dureaza tot cam 30 de minute) si sa faca si teme (cine stie cat mai dureaza si alea), deci nu prea ii ramane mult timp, dar vinerea si sambata revine cu forte proaspete, uneori si duminica, pentru ca in acele 3 zile nu mai are facultate si este liber. Poate ar trebui sa nu mai vorbesc despre mine la persoana a 3-a laughing

| mnbvf a răspuns (pentru Mayhem666):

Ah, mi-ai scăpat.

| Mayhem666 a răspuns (pentru mnbvf):

Nu ai stiut sa legi bine sfoara aia, asa ca am evadat laughing

| mnbvf a răspuns (pentru Mayhem666):

Firar sad

| Mayhem666 a răspuns (pentru mnbvf):

Data viitoare sa faci un nod mai bun laughing

| Juviia a răspuns:

Oww,ți-e dor de el

| syd2 a răspuns:

De ras.