| MyNameisEduard a întrebat:

De ce aproape că îmi vine să plâng când mă ia nostalgia? Mă simt bine când îmi amintesc de unele amintiri frumoase dar mă simt si extrem de trist pentru că nu le voi mai retrăi niciodată. Unele melodii îmi declanșează nostalgia, e greu de explicat acel sentiment, voi cum va simțiți când vă i-a nostalgia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca un suspin, melancolie pentru momentele care au fost, nu mai sunt și nu vor mai fi niciodată.

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Și ce este rău în asta?
Plângi daca așa îți vine
Nu mă mai apucă nostalgia când am prea mult cct in trecut și un viitor incert

| Mosotti a răspuns:

Ai putinica depresie sau poate asa e felul tau de a fi, se stie, depresivul e intr-un parc:

Vede copii zice "aaa ce pacat ca nu mai sunt ca ei, sunt trist".
Vede batrani, zice "aaaoleu, ca astia o sa ajung eu? Am frica".

Nu e greu deloc sa explici acel sentiment ca am si eu asa uneori.
Daca eram perfect okey, conta doar pezentul si atat.
Insa mai conteaza si faptul ca daca viata de acu e mai naspa ca aia de dinainte, e normal sa regretam putin.

| Hammurabi a răspuns:

Eu mă controlez și mă abțin să mai consum prea mult Metaxa, așa că nu mă mai ia nostalgia să-mi vină să plâng.

| raMLesS a răspuns (pentru SilentRain):

"Nu mă mai apucă nostalgia când am prea mult cct in trecut și un viitor incert"
Pai se vede ca ai avut un trecut de cct laughing Acum iti versi frustrarile aici laughing
Asta e acum, nu poti schimba trecutul, poti doar viitorul, dar daca te ducea putin capul, acum aveai si tu un job stabil si destul de bine platit si nu mai stateai cu gandul ca ai un viitor incert... ce sa-ti fac, nu toti au norocul sa fie destepti, sa nu mai zic frumosi ca la tine chiar nu e cazul laughing
E foarte greu sa te adaptezi mai ales atunci cand n-ai capacitatea, acum na, daca tu ca persoana mai mult nu poti... Viata nu e corecta, impaca-te cu asta.

| MyNameisEduard explică (pentru raMLesS):

Chiar nu mi se pare normal ce faci aici, nu îi cunoști trecutul, și chiar dacă i l-ai ști tot n-ai dreptul sa o judeci.Din poză te văd un om mai în vârstă dar te comporti ca un copil de grădiniță. Poate nu are cui să-și verse frustrările, tu dacă ai fi în locul ei ce ai face? Nu cred ca știi cum e să ții totul în tine și să n-ai cui să-i spui cum te simți având în vedere că te comporți așa.

| raMLesS a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Nici mie nu mi se pare normal sa inceapa deodata sa ma jigneasca fara motiv, sa ma faca sarac, ca lucrez pe santier si sa imi spuna in tot felul avand in vedere ca nu ma cunoaste si ca nu i-am mai spus nimic de luni de zile laughing
Da, poate nu are cui sa si le verse, dar sa nu si le verse pe mine fara sa-i fac nimic.

"tu dacă ai fi în locul ei ce ai face?" Uite ca nu sunt, viata nu e corecta happy si in mod sigur as iesii din situatia ei pentru ca sunt dispus sa muncesc si sa-mi asum riscuri happy