Daca isi iubeste sotia, nimeni n-o sa-i strice casnicia, dar daca n-o mai iubeste, oricine o strica, pentru ca ea nu-l mai face fericit, si toata lumea cauta fericirea.
Am avut si eu o colega mai in varsta si era geloasa pe mine ca eram de o varsta cu inginerul, pe care ea il placea, desi a negat, spunand ca isi iubeste sotul. Nu imi plac taranusii, dar tot avea aia treaba cu mine si a trebuit sa plec, ma rog, au fost si alte motive (firma era intr-un sat si faceam naveta, iar pentru a prinde autobuzul, trebuia sa plec cu 10 minute mai repede, nu imi luam pauza intreaga, altfel stateam 2 ore, directorul stia si a fost de acord, dupa ce a fost vaca asta promovata, hopa, nu mai pot pleca asa. Un director care nu are cuvant in fata unei vaci, nu imi merita respectul, in fine). Dupa un timp aia a divortat , inginerasu n-a bagat-o in seama ca e din 87, fara sa fi avut prietena o perioada lunga si si genul mamos, si ea din 76, cu copii de 20 de ani. Deci vasta nu inseamna intelepciune, ci doar idei fixiste si sau proaste.
Daca ai postat intrebarea asta aici e clar ca ai mai mult decat simpatie pentru acel coleg.Colega ta, fiind mai in varsta, stie mult mai multe decat tine.Are dreptate.Esti singura si simti nevoia de cineva langa tine.Lasa-l in pace sa nu-i strici casnicia.
Dar nu-i fac nimic. Vorbesc cu el colegial asa cum ar vorbi cu oricare alta colega.Nu fac nimic grav incat sa se sperie cineva in privinta casniciei lui.Cu siguranta una ca mine nu va fi capabila sa strice casnicia cuiva pentru ca sunt o fata la locul meu.
Nu stiam ca decid altii mai batrani ce simt eu in realitate.Chiar nu e nimic mai mult.Adica ce i-as putea face rau decat sa vorbesc cu un coleg simpatic si atat?
De cand si pana cand apar asa--zisi mentori in viata mea, fie ei si in varsta? I-am intrebat ceva? Nu mai pot de grija mea si de ceea ce am de gand sa fac in viata mea personala?
Pentru ca o colega nu suporta faptul ca stau de vorba cu un coleg, trebuie musai sa ma conformez si sa ma port ca o salbatica cu el?